منطقه ویژه اقتصادی سرخس حلقه اصلی ترانزیت شمال‌شرق کشور

لینک کوتاه: freena.ir/detail/25936
ساعت 12:41 سه شنبه 20 فروردين 1392
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس گفت: منطقه ویژه اقتصادی سرخس حلقه اصلی ترانزیت در شمال‌ شرق کشور است.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، محمد مهدی مروج‌الشریعه افزود: مناطق آزاد براساس دو هدف واردات ارز و صادرات کالا ایجاد می‌شوند.
مروج‌الشریعه ادامه داد: منطقه آزاد چابهار در جنوب‌شرق و منطقه ویژه اقتصادی سرخس در شمال‌شرق دو حلقه اصلی برای ترانزیت محسوب می‌شوند که باید از این امکان و فرصت، بیشتر برای توسعه مبادلات تجاری کشور استفاده کرد.
وی با اشاره به امتیازات موجود در منطقه ویژه اقتصادی سرخس گفت: در حال حاضر 71‌ منطقه ویژه و آزاد تجاری در کشور وجود دارد که هفت منطقه آزاد و بقیه مناطق ویژه هستند.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس خاطرنشان کرد: با قاطعیت می‌توان گفت، امتیازات و مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی سرخس نه تنها در میان 64‌ منطقه ویژه اقتصادی کشور، بلکه از مناطق برخی کشورها از جمله مالزی بالاتر است.
این مسئول یادآور شد: وجود بخشی از ریل عریض آسیای‌میانه به نام ریل دوستی در منطقه ویژه اقتصادی سرخس از مزیت‌های این منطقه است، به طوری‌ که سرخس و ارس تنها نقاط کشور است که ریل عریض از آن عبور می‌کند.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس اذعان داشت: اکنون 31‌کیلومتر ریل‌گذاری عریض کشورهای آسیای‌میانه با سرمایه‌گذاری آستان قدس رضوی در منطقه ویژه اقتصادی سرخس ایجاد شده است.
مروج‌الشریعه گفت: وجود فرودگاه بین‌المللی با مرز هوایی رده‌بندی و تأیید شده و امکان پرواز طی یک‌ ساعت و نیم تا یک‌ ساعت و 45 دقیقه تا دورترین نقطه در کشورهای آسیای‌ میانه از این فرودگاه به واقع مزیت‌های دیگری است که منطقه ویژه اقتصادی سرخس از آن برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: این فرودگاه می‌تواند نقش تأمین‌کننده سوخت برای پرواز هواپیماهای دور پرواز که از مناطق مختلفی از آسیا مانند چین و قفقاز به قصد کشورهای حوزه خلیج‌فارس و اروپا بروند و یا برعکس ایفا کند.

شناسه خبری: 25936

آخرین اخبار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار منصوب شد
اشتغال 113 نفر با سرمایه‌گذاری 10 میلیون دلاری تولید محصولات روشنایی در منطقه آزاد انزلی
اینفوگرافی؛ گزارش صادرات و واردات منطقه آزاد اروند در 9ماه سال جاری
اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران