افزایش پرواز و جابجایی مسافر از فرودگاه بین المللی خلیج فارس عسلویه

لینک کوتاه: freena.ir/detail/25918
ساعت 16:20 يکشنبه 18 فروردين 1392
تعداد پرواز و جابجایی مسافر از فرودگاه بین المللی خلیج فارس در سال 91 با رشد بیش از 12 درصد همراه بوده است.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مدیر فرودگاه بین المللی خلیج فارس با اشاره به جایگاه و نقش این فرودگاه در کمک به پیشبرد اهداف صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران گفت: فرودگاه خلیج فارس برای نیل به اهداف تعیین شده و پاسخگویی به نیازمندی ها و تامین پیش نیاز های اجرای هر چه سریعتر پروژه های متعدد و عظیم صنایع گاز و پتروشیمی و توسعه اجتماعی و اقتصادی منطقه ویژه پارس تدارک دیده شده است.
وی با اشاره به توان جابجایی بیش از یک میلیون مسافر در سال از مسیر این فرودگاه گفت: در سال91 ، 721 هزار و 173 مسافر از طریق این فرودگاه جابجا شده‌اند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد 46/12 درصدی همراه بوده است.
کلاه کج با اشاره به اینکه فرودگاه بین المللی خلیج فارس در حکم ورودی اصلی و به مثابه پیشانی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس ایفای نقش می نماید تصریح کرد: هدف ما استفاده از حداکثر توان این فرودگاه جهت پیشبرد اهداف منطقه است که خوشبختانه در سال 91 با شش هزار و 279پرواز داخلی و خارجی به تحقق این مهم نزدیک شده ایم.
مدیر فرودگاه بین المللی خلیج فارس در ادامه گفت: از تعداد کل پروازهای انجام گرفته در سال گذشته 6 هزار و 177 سورتی داخلی و 102 سورتی خارجی است که خوشبختانه با برقرای مجدد پروازهای خارجی در سال 91 هم اکنون هفته­ ای 4 پرواز به مقصد دوبی و قطر در حال انجام است.
کلاه کج در ادامه افزود: تعداد کل پروازهای فرودگاه عسلویه در سال 90 ،5 هزار و 598 پرواز بوده است که این آمار نشان دهنده رشد دوازده درصدی پروازها در سال 91 است.
مدیر فرودگاه بین المللی خلیج فارس با اشاره به اینکه این فرودگاه به عنوان موتور محرکه جابجایی مسافر در پارس جنوبی به حساب می­آید اظهار داشت: این فرودگاه در تمام طول هفته در بخش داخلی به مقصد شیراز، اهواز، بوشهر، تهران، اصفهان،گیلان، ساری، آذربایجان شرقی، کرمانشاه و مشهد و در بخش خارجی به مقصد دبی و قطر خدمات پرواز ارئه می­دهد.

شناسه خبری: 25918

آخرین اخبار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار منصوب شد
اشتغال 113 نفر با سرمایه‌گذاری 10 میلیون دلاری تولید محصولات روشنایی در منطقه آزاد انزلی
اینفوگرافی؛ گزارش صادرات و واردات منطقه آزاد اروند در 9ماه سال جاری
اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران