علاقمندی چین به همکاری در حوزه تولید فولاد وآلومینیوم در منطقه ویژه خلیج فارس

لینک کوتاه: freena.ir/detail/25500
ساعت 11:00 يکشنبه 8 بهمن 1391
در دیدار مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس با سفیر چین راهکارهای افزایش همکاری در حوزه تولید فولاد و آلومینیوم، تجهیزات مکانیکی و هیدرولیکی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مسعود هندیان گفت: چین به عنوان یکی از بزرگترین شرکای تجاری ایران است و تراز مبادلات تجاری بین دو کشور از رقم قابل توجهی برخوردار است و با توجه به اینکه چین دارای مناطق آزاد و ویژه متعددی است که توانسته در عرصه تولید و تجارت موفق عمل نماید چنانچه بتوانیم بر مبنای یک گفتگوی سازنده که منافع هر دو طرف تامین شود می توان در زمینه های ایجاد توسعه واحدهای صنعتی و معدنی، انرژی بر، طراحی مهندسی، پایانه های دریایی، نیروگاه و صنایع فولاد وآلومینیوم به دستاوردهای مهمی دست یابیم.
وی در خصوص اهداف و ماموریت ها و قوانین و مقررات حاکم بر مناطق اظهار داشت: مناطق ویژه اقتصادی تکنولوژی و مدیریت سرمایه را به کشور وارد کرده و کشور را درمسیر توسعه و همسو با اقتصاد جهانی قرار می دهد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در ادامه هدف از ایجاد مناطق آزاد و ویژه را جذب سرمایه گذاری، پشتیبانی از فعالیت های اقتصادی، انتقال فن آوری، صادرات غیر نفتی، ایجاد اشتغال مولد، افزایش و توسعه فن آوری مدرن در حوزه تولید، بالا بردن مهارتهای مدیریتی، ارتقا کیفیت تولیدات و تقویت مزیت های رقابتی و افزایش توان صادراتی ذکر کرد.
وی افزود: در ایران 16منطقه ویژه اقتصادی و 7 منطقه آزاد فعال وجود دارد که بالغ بر 150 هزار نفر در آن مشغول به کار هستند.
هندیان ادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس هم اکنون به عنوان قطب تولید فولاد، آلومنیوم، روی، آند، صادرات غیرنفتی و تخلیه و بارگیری مواد فله و معدنی نقش بسزایی در اقتصاد کشور ایفا می نماید و با توجه به تحقق موفقیت ها و استقبال سرمایه گذاران با جذب سرمایه گذاران جدید افق های تولید را در شاخص ده میلیون تن تولید فولاد، سالیانه 500 هزار تن آلومینیوم و 70 میلیون تن تخلیه و بارگیری مواد معدنی، فله ای و نفتی را افزایش دهیم که این ارقام جایگاه منطقه را با سهم صادرات سالیانه 1 میلیارد دلار به 6 میلیارد دلار در سال ارتقا خواهد داد.
ایی مقام مسئول تصریح کرد: جایگاه استراتژیک و بی بدیل هرمزگان به تنهایی خود یک مشوق اصلی برای جذب سرمایه گذاران است و مزایای استان می تواند سهم هرمزگان را بیش از پیش در عرصه بین المللی مشخص نماید.
وی گفت:کشور چین مقام نخست تولید فولاد و آالومینیوم در جهان را دارا است که این مهم می تواند عاملی سازنده برای بهره مندی صنایع مستقر و سرمایه گذاران داخلی در این زمینه باشد که برای ایجاد یک بستر تعامل، گفتگو و پروژه های مشترک مساعدت سفارت چین در ایران راهگشا خواهد بود.
در ادامه این نشست سفیر چین ضمن تشکر از میزبانی منطقه ویژه خلیج فارس افزود: علاقمندم با برگزاری جلسات مشترک کارشناسی و شناخت نیازها گام های موثری را در قالب پروژه های صنعتی و انتقال تجارب برداریم.
یو هونگ یانگ اظهار داشت: رقابت و تراکم در بازارهای جهانی به شکلی فزاینده در حال رکود است و بازار امن ایران می تواند برای دو کشور فواید فراوانی را در پی داشته باشد.

شناسه خبری: 25500

آخرین اخبار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار منصوب شد
اشتغال 113 نفر با سرمایه‌گذاری 10 میلیون دلاری تولید محصولات روشنایی در منطقه آزاد انزلی
اینفوگرافی؛ گزارش صادرات و واردات منطقه آزاد اروند در 9ماه سال جاری
اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران