مدیر منابع انسانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از تدوین بسته جامع خدمات رفاهی کارکنان صنعت نفت در حوزه عملیاتی منطقه ویژه پارس خبر داد و انجام این مهم را در همسویی با افزایش بهره وری و افزایش تولید و کارآمدی نیروی انسانی شاغل در این منطقه خواند.
به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، محمد نوروزی فرد گفت: یکی از دغدغه های مقام عالی وزارت نفت، ارائه خدمات رفاهی به کارکنان تلاشگر صنعت نفت به خصوص در حوزه عملیاتی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است که این نشان از دیدگاه ویژه ایشان به مسائل مربوط به بهبود و افزایش بهره بروری و ایجاد انگیزه کار و تلاش در نیروی انسانی شاغل در مناطق عملیاتی و تولیدی است.
وی ادامه داد: از آنجا که منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به عنوان قلب انرژی کشور، دارای ویژگی های خاص و راهبردی است و از سوی دیگر بزرگترین حوزه عملیاتی در خاورمیانه محسوب می شود ایجاد انگیزه در نیروی انسانی آن از جایگاه خاصی برخوردار است.
نوروزی فرد گفت: در این راستا مدیریت منابع انسانی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، پیرو تاکید وزیر نفت و دستور معاون وزیر در امور منابع انسانی و مدیریت، و تاکید مدیرعامل این سازمان، بسته جامع خدمات رفاهی کارکنان پر تلاش این منطقه را در شش محور تدوین کرد.
وی یادآور شد: تدوین این طرح مهم در پی جلسات متعدد با مدیران و روسای واحدهای عملیاتی مستقر در منطقه ویژه پارس و جمع بندی دیدگاه های تخصصی و راهکارهای ارائه شده توسط آنان انجام شد و پس از تجزیه و تحلیل و پردازش در یک کتابچه به عنوان بسته جامع خدمات رفاهی در شش محور و 56 بند تنظیم شد.
نوروزی فرد، محورهای شش گانه این بسته را شامل، «خدمات رفاهی، فرهنگی، ورزشی»، «سلامت، بهداشت و درمان»، «حقوق و دستمزد»، «تامین آتیه»، «تامین مسکن» و «خدمات کالاهای اساسی و نفت کارت» عنوان کرد.
نماینده کارگروه های شش گانه تقویت منابع انسانی صنعت نفت در منطقه ویژه پارس، تصریح کرد: درخواست های ما از منظر قابلیت دستیابی، به دو گروه بلندمدت و کوتاه مدت تقسیم شده است.
نوروزی فرد گفت: بیش از دو سوم پیشنهادهای درخواستی در گروه «کوتاه مدت» عملی خواهد شد که به سادگی قابل دستیابی است.
وی ادامه داد: بیشترین درخواست ملزم به صدور دستور لازم از سوی شرکت ملی نفت ایران است که در بسیاری از موارد هزینه ای برای صنعت نفت نخواهد داشت؛ میزان هزینه ها برای اجرای کامل بسته خدمات رفاهی کارکنان، در برابر هزینه تولید و برداشت از میدان گازی پارس جنوبی بسیار ناچیز است.
مدیر منابع انسانی منطقه ویژه پارس تصریح کرد: در یک نگاه کلان، با محاسبه بهره وری به فعالیت شاداب تر و مزایای حاصل از تعهد سازمانی با توجه به اهمیت تامین رفاه کارکنان، هزینه اجرایی نمودن پیشنهادها، پس از مدت کوتاهی به خزانه صنعت نفت برگشت داده می شود و عملا صرفه جویی و بهره وری را در پی خواهد داشت.
نوروزی فرد با اشاره به سومین گردهمایی مدیران منابع انسانی شرکت های تابعه شرکت ملی نفت ایران که به میزبانی سازمان منطقه ویژه پارس برگزار شد، افزود: این گردهمایی با هدف جمع بندی و تکمیل بسته جامع خدمات رفاهی کارکنان صنعت نفت در منطقه ویژه پارس برگزار شد و نتایج آن به اطلاع مقام عالی وزارت نفت خواهد رسید.