افزایش 50 کیلومتری خط ریلی بندر شهید رجایی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/24701
ساعت 11:30 يکشنبه 8 مرداد 1391
مشاور مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در امور بین الملل با اشاره به افزایش 50 کیلومتری خط ریلی در بندر شهید رجایی گفت: حجم گسترده واردات و صادرات در بندر شهید رجایی نیازمند یک پس کرانه قوی برای پوشش آن است.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، محمد علی اصل سعیدی پور با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر این مجموعه حدود 53 درصد از کل حجم عملیات تجاری صادرات و واردات را به خود اختصاص داده اند که این حجم عملیات مستلزم یک پس کرانه قوی و زیر ساخت بسیار گسترده است.
محمد علی اصل سعیدی پور در ادامه به اقدامات انجام شده در این راستا اشاره کرد و افزود: احداث راه ارتباطی مناسب یکی از ملزومات این توسعه است که خوشبختانه پس از طرح در جلسه کارگروه ویژه ریاست محترم جمهوری ؛پروژه مذکور تحت عنوان بزرگراه بندر شهید رجایی تصویب شد و به عنوان یک مصوبه در دستور کار قرار گرفت.
وی همچنین به دیگر اقدامات انجام شده در این راستا اشاره کرد و اظهار داشت: دو بانده کردن خط متصل راه آهن به بندر شهید رجایی نیز یکی دیگر از مصوبات کارگروه ویژه ریاست جمهوری بوده که پروژه حیاتی و اثرگذار برای بندر شهید رجایی خواهد بود.
سعیدی پور با بیان اینکه کمتر از 10 درصد از حمل و نقل در این بندر از طریق ریل صورت می گیرد، افزود: در حال حاضر 40 کیلومتر خط ریلی در بندر شهید رجایی وجود دارد که 10 کیلومتر دیگر نیز در قالب سه پروژه احداث ترمینال ریلی مواد نفتی ، ترمینال ریلی کانتینری و ترمینال ریلی مواد معدنی در دست اجراست.
مشاور مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گفت: احداث 3 ترمینال ریلی فوق الذکر نیز در قالب مصوبات کارگروه ویژه ریاست جمهور بوده است که با اتمام آن پتانسیل های ریلی گسترده ای در این مجتمع بندری فراهم خواهد کرد.
وی با بیان اینکه با اتمام دو خطه شدن راه آهن تزرج - بندرعباس یک حرکت روبه جلو صورت خواهد گرفت، افزود: با هماهنگی هایی که پس از اتمام این طرح بین بنادر و راه آهن صورت خواهد گرفت امید می رود رشد 10 درصدی در این عرصه بوجود آید.
سعیدی پور در ادامه افزود: ما متاسفانه از حمل و نقل ریلی بخوبی بهره نبرده ایم امروزه استفاده از حمل و نقل ریلی در قالب رویه های مختلف حمل و نقل ترکیبی در دنیا بسیار رایج شده است که از جمله آن می توان به قطار دریایی (Seatrain) و پیگی بک یا حمل کامیون با بار بر روی قطار اشاره کرد که ما در این عرصه کاملا بی بهره هستیم امید می رود با توسعه زیر ساختها و تامین تجهیزات شاهد سهم بیشتر راه آهن در حمل و نقل بار درکشور باشیم.

شناسه خبری: 24701

آخرین اخبار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار منصوب شد
اشتغال 113 نفر با سرمایه‌گذاری 10 میلیون دلاری تولید محصولات روشنایی در منطقه آزاد انزلی
اینفوگرافی؛ گزارش صادرات و واردات منطقه آزاد اروند در 9ماه سال جاری
اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران