لینک کوتاه: freena.ir/detail/24171
ساعت 10:35
سه شنبه 15 فروردين 1391
با پهلوگيري اولين كشتي در اسكله دوم مايعات منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي، بهره برداري از اين اسكله آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، نزديك به 7.5 تن كاستيك پتروشيمي اروند از طريق اسكله جديد صدور مايعات منطقه ويژه بارگيري و صادر شد.
مسئول پروژه اسكله شماره 2 صدور مايعات سازمان منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي گفت: 7488 تن كاستيك 50 درصد، اولين محصولي بود كه از طريق اين اسكله به مقصد كشور هند بارگيري و ارسال شد.
عبدالرضا بااوش دار، خاطر نشان كرد: با بارگيري اولين محموله دريايي از اين اسكله، بهره برداري از آن عملا آغاز شده است.
وي در خصوص ظرفيت بارگيري اين اسكله مايعات گفت: در حال حاضر براساس برنامه ريزي، سالانه 1 ميليون و 600 هزار تن انواع ميعانات پتروشيمي از اين اسكله بارگيري و تخليه ميشود و با تجهيزاتي كه بر روي اسكله نصب شده است اين ظرفيت تا سقف 2 ميليون و 500 هزار تن قابل افزايش است كه ظرفيت مازاد بر اساس درخواست شركتهاي منطقه قابل بهره برداري خواهد بود.
طول عرشه این اسکله 99 متر و عرض آن 28 متر است و همچنین دارای پل و جاده دسترسی به طولهای 72 و 55 متر است كه با به سرویس آمدن آن، محصولات اصلی منطقه از جمله EDC و کاستیک پتروشیمی اروند، متانول پتروشیمی فنآوران، Heavy End پتروشیمی بوعلیسینا از طریق چهار بازوی بارگیری اسکلهها و محصولات پتروشيمي شازند نیز از طریق بازوی پنجم صادر میشوند.
این اسکله که با هدف رشد و توسعه صادرات محصولات مایع مجتمعهای مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی اجرا شده است، دارای سیستم های پیشرفته ای جهت تنوع بارگیری و سهولت در ایمنی بارگیری و جابجایی در آن است.
کاهش زمان پهلوگیری کشتی و به تبع آن افزایش ظرفیت صادرات منطقه، درآمدزایی، امکان ترغیب سرمایهگذاران به سرمایهگذاری در صنایع میانی و پاییندستی منطقه و تولید اشتغال با ارائه امکان صادرات و واردات مواد اولیه از مزایای این اسکله است.