ديوار برلين جاذبه گردشگري مي‌شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/15758
ساعت 07:37 پنج‌شنبه 20 مرداد 1390

ديوار برلين كه روزي آلمان را به دو بخش مجزا از هم تقسيم كرده بود به زودي به يكي از جاذبه‌هاي گردشگري اين كشور تبديل مي‌شود.

به گزارش بنا(bena) وبه نقل از رويترز،‌ مقامات شهر برلين اميدوارند، مرمت وبازسازي بخش‌هاي ويران شده اين ديوار، تاثير بسزايي در رشد صنعت گردشگري در اين شهر و به خصوص كشور آلمان داشته باشد.

بسياري از بخش‌هاي اين ديوار در زمان برچيده شدن‌ آن به وسيله بلدوزر تخريب و بخش‌هايي از آن نيز به عنوان يادگاري به مردم فروخته شد اما مقامات شهر برلين قصد دارند به منظور احترام به مردمي كه براي اتحاد آلمان جان خود را از دست دادند، قسمت‌هايي از آن را بازسازي كنند.

از جمله اين اقدامات، خريد تكه‌هاي فروخته شده اين ديوار از برخي مجموعه‌داران خصوصي است تا با قرار دادن و اتصال آن‌ها در قسمت‌هاي معين، اين بنا را به جاذبه‌اي براي گردشگران تبديل كنند.

با اين وجود برخي بااين كار مخالفت كرده و آنرا يادآورد دوران سخت گذشته مي‌دانند. علاوه بر آن اين دست از مخالفان معتقدند، بناي دوباره اين ديوار نه براي احترام به گذشتگان كه براي تبديل كردن آن به يك منطقه صرفا گردشگري است.

ديوار برلين پس از اتما جنگ جهاني دوم بنا و با طول 160 كيلومتري خود غرب و شرق آلمان را از يكديگر جدا كرد. اين ديوار كه نماد جنگ سرد بوده و به خاطر كشته شدن افراد بسياري كه در فكر عبور از آن بودند، به «نوار مرگ» شهرت يافته بود، در سال 1989 فرو ريخت تا دو آلمان بارديگر با هم متحد شوند.
/109

شناسه خبری: 15758

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري