برای جلب سرمایه گذاری های خارجی و داخلی به منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان نیاز به همکاری بخش خصوصی استان وجود دارد و به زودی نشستی را با اعضاء اتاق بازرگانی خواهیم داشت .
به گزارش بنا (bena) مدیر طراحی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان ، با بیان این مطلب در تشریح وضعیت طرح منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان گفت: مشکل اصلی که در منطقه داریم بحث کمبود آب است که با صحبت هایی که مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی با مسئولین سازمان آب داشته اند اجازه حفر چاه داده نشده اما اجازه خرید یک حلقه چاه را داریم که این چاه خریداری شده و در داخل منطقه حفر شده است.
سید محمود آیت اللهی موسوی افزود: در صورتی که بتوانیم توجه سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری بر نیروگاه خورشیدی بگیریم تا حدی مسئله تامین آب که با روش استفاده از سلولهای خورشیدی است وتامین نیازبرای فضای سبزمنطقه انجام می شود.
او ادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان قابلیت های جذب زیادی دارد و می تواند یکی از مناطق در صدر مناطق دیگر اقتصادی باشد.
موسوی چاه خریداری شده در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان را دارای 30لیترآبدهی در هر ثانیه خواند و بیان داشت : برای فاز اول طرح 200هکتار در نظر گرفته شده است و ما توصیه کردیم که در این فاز صنایع انرژی بر احداث شود واز صنایع آب بردر این فازخبری نیست که این صنایع انرژی برشامل صنایع جنبی مس ، جنبی کشاورزی وبسته بندی است.
مدیرعامل شرکت NCE آلمان نقشه های اجرای کار و پروژه را آماده شروع عنوان و اظهار داشت : و با توجه به حضور پروفسور کهنل، متخصص طراحی شهری و پروفسورکهل مایر ،متخصص سازه ها از اساتید دانشگاهی آلمان، می توان شهرکی مسکونی باویژگی های شهرک نمونه در 20کیلومتری رفسنجان احداث کرد.
موسوی شهرک مورد نظر تیم طراحی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان را شهر مسکونی ویژه ای خواند که منطقه صنعتی آن با یک پارک سبز به عنوان فیلتربرای پاکیزه شدن هوای منطقه از هم جدا می شوند و ادامه داد : در بازدید از محل دو همکار آلمانی ما با ویژگی جهت وزش باد استقابل
کرده و این جهت وزش باد را برای فال نیک گرفته و عنوان کرده اند که تکنولوژی جدیدی
در کشور آلمان است که از این ویژگی وزش باد به تولید برق دست می یابند.
لازم به ذکر است این گروه معماری و طراحی امروز نشستی با اعضای هئیت علمی دانشگاه آزاد خواهند داشت.