لینک کوتاه: freena.ir/detail/145
ساعت 16:25
چهارشنبه 11 خرداد 1390
چهارمين نمايشگاه بين المللي صنايع دريايي و دريانوردي ايران سه شنبه شب با حضور «احمد وحيدي» وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در محل دايمي نمايشگاه هاي بين المللي جزيره کيش گشايش يافت.
به گزارش "بنا" (bena) اين نمايشگاه که هر دو سال يک بار در جزيره کيش برگزار مي شود بيش از 100 شرکت داخلي و خارجي آخرين توليدات و دستاوردهاي صنايع دريايي را در فضايي به وسعت 14 هزار مترمربع به نمايش گذاشته اند.
شرکت کنندگان در اين نمايشگاه دستاوردهاي صنايع دريايي، کشتي سازي، ساخت بنادر، سکوهاي نفتي، ساخت اسکله، تجهيزات ساحلي و فراساحلي، تجهيزات بندرگاهي و حمل و نقل دريايي و کشتيراني را به نمايش گذاشته اند.
در چهارمين نمايشگاه بين المللي صنايع دريايي و دريانوردي ايران، شرکت هايي از کشور هاي کره جنوبي، روسيه، نروژ، نيوزيلند، ژاپن، ايتاليا، انگليس، آلمان، پرتغال، هلند، ترکيه، هند و امارات عربي متحده حضور دارند.
"اسدالله کريمي" مدير عامل منطقه آزاد کيش در مراسم افتتاحيه يازدهمين همايش صنايع دريايي و دريانوردي ايران، گفت:« بندرگاه کيش با دو موج شکن شرقي و غربي داراي سه حوضچه است که ظرفيت تخليه و بارگيري 700 هزار تن بار را دارد و شناورهاي تا هشت هزار تن مي توانند در آن پهلوگيري کنند.»
وي خاطر نشان کرد:« حوضچه شماره دو نيز در نيمه دوم سال آينده به بهره برداري مي رسد و اين امکان را فراهم مي کند که کشتي هايي 12 هزار تني در آن پهلو بگيرند.»
کريمي با اشاره به اينکه مطالعه و ساخت حوضچه شماره سه بندرگاه کيش نيز بزودي آغاز مي شود، افزود:« اين حوضچه امکان پهلوگيري کشتي هاي با ظرفيت 35 هزار تن را فراهم مي کند.
وي از تمام سرمايه گذاران و علاقه مندان به صنعت دريايي دعوت کرد تا در طرح ها و زيرساخت هاي جزيره کيش شرکت کرده و سازمان منطقه آزاد کيش نيز آنها را در تمام زمينه ها ياري خواهد کرد.»
کريمي از نقش تاثيرگذار بخش خصوصي در اين صنعت نام برد و گفت: «يکي از تلاش هاي موثر بخش خصوصي که با 85 درصد مشارکت انجام داده احداث پروژه بندر آفتاب با پهلوگيري کشتي هايي تا 12 هزار تن است.»
وي افزود: «خط کشتيراني کيش که با مشارکت و همت کشتيراني والفجر راه اندازي شده علاوه بر خدمات باري، سکوهاي نفتي و حمل مسافر، ارتباط اين جزيره را با بنادر چارک و شهيد رجايي را مهيا کرده است.»
204