لینک کوتاه: freena.ir/detail/13777
ساعت 16:25
چهارشنبه 11 خرداد 1390
مدير عامل سازمان منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس از حمايت اين سازمان از گسترش برنامه هاي آموزشي در پارس جنوبي خبر داد و افزود: ارائه خدمات آموزشي به منظور ارتقاي دانش نيروهاي شغلي منطقه از اولويت هاي اين سازمان است.
به گزارش بنا (bena)، سيد پيروز موسوي در بازديد از مرکز پژوهش و آموزش مهندسي جوش ايران (زير نظر دانشگاه جامع علمي _ کاربردي) تصريح کرد: با توجه به اهميت راهبردي منطقه و نقش تاثيرگذار آن در توسعه کشور، ارائه خدمات آموزشي به متقاضيان کار و اشتغال در منطقه، مورد توجه مديران صنعت نفت، گاز و پتروشيمي قرار گرفته است.
مديرعامل سازمان منطقه ويژه پارس ادامه داد: آموزش افراد از شاخص هاي ضروري توسعه پايدار است و تحقق آن موجب توازن در «زيرساخت هاي اجتماعي و فرهنگي» با «توسعه صنعت نفت» مي شود.
موسوي گفت: ارائه خدمات آموزشي علاوه بر افزايش انگيزه کار و تلاش در بين شاغلان و متقاضيان کار، موجب تحول در منابع انساني صنايع مستقر در منطقه ويژه پارس خواهد شد.
مرکز پژوهش و مهندسي جوش ايران از جمله مراکز دانشگاه جامع علمي _ کاربردي است که با همکاري و مساعدت سازمان منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس، دوره هاي آموزش تخصصي جوش را برگزار مي کند.
به گفته سرپرست مرکز پژوهش و مهندسي جوش ايران، دوره هاي موردنظر شامل 40 ساعت آموزش (6 ساعت آموزش نظري و 34 ساعت آموزش عملي) است که در مدت 8 روز براي 50 نفر کارآموز (در هر کلاس) برگزار خواهد شد.
دوره هاي آموزشي در نظر گرفته شده شامل دوره هاي قوس الکتريکي مقدماتي و بين المللي است و هدف آن توانمندسازي کارآموزان در حداقل دو رشته آموزشي است.
در پايان دوره آموزشي، به کارجويان گواهي نامه هايي با عناوين "جوشکار" و "بازرس جوش" اعطا مي شود؛ با ارائه اين دوره هاي آموزشي، نيروهاي بومي در اين حوزه جايگزين متخصصان اعزامي از ساير نقاط کشور خواهند شد.303