معرفي قابليت‌هاي ايران در نهمين همايش بين المللي پتروشيمي

لینک کوتاه: freena.ir/detail/13037
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
مدير توسعه و برنامه‏ريزي پتروشيمي کشور از معرفي قابليت‏‌ها و توانايي‏هاي صنعت پتروشيمي ايران در نهمين همايش بين المللي پتروشيمي خبر داد.

به گزارش بنا (Bena)، «رمضان اولادي» مدير توسعه و برنامه‏ريزي پتروشيمي کشور در نشست خبري امروز خود با خبرنگاران گفت: اين همايش که در فاصله زماني ۷۸ تا ۸۷ هشت مرتبه برگزار شد و طبق آخرين مصوبه به صورت دو سالانه برگزار خواهد شد به منظور ايجاد فضاي مناسب براي معرفي فعاليت‏هاي پتروشيمي کشور به بازيگران مهم اين صنعت در عرصه جهاني و ايجاد تعامل براي همکاري و تبادل اطلاعات در اين زمينه برگزار مي‌شود.

او پتروشيمي را به عنوان پيشگام اقتصاد کشور و چرخ محرک صنعت کشور خواند و در رابطه با دلايل اين امر اظهار داشت: منابع غني هيدروکربني مانند نفت و گاز، موقعيت جغرافيايي استراتژيک کشور ايران و هم‏جواري با درياي عمان و خليج فارس، نيروي انساني ماهر، شرکت‏هاي طراحي مهندسي کارآمد و پتانسيل بازار‏هاي همسايه را از دلايل اين موضوع بيان کرد.

«اولادي» با بيان اينکه براي دستيابي به چشم انداز ۱۴۰۴ کشور و کسب مقام اول در توليدات و خلق دانش پتروشيمي در منطقه و توسعه پايدار به تکميل زنجيره ارزش که زنجيره ششم توسعه اين صنعت به شمار مي‌رود نياز است و براي اين منظور اقدامات مهمي بايد انجام شود تصريح کرد: اولين قدم تغيير رويکرد صنايع از بنگاه‏داري و تصدي‏گري به حاکميتي توسعه‌اي در جهت سياست گذاري و برنامه ريزي است که موضوع بسيار مهمي به شمار مي‌‏آيد.

مدير توسعه و برنامه ريزي پتروشيمي کشور اولين اقدام را در برگزاري اين همايش تشکيل ساختار اجرايي که همه مديران پتروشيمي در آن حضور دارند دانست و اظهار داشت: شرکت پژوهش و فناوري در راستاي بومي‏سازي و دانش محوري تمرکز خود را بر استفاده از توانمندي‏هاي داخلي در شرايط خاص بين المللي موجود و توجه به نيروي انساني توانمند قرار داده است.

او با اشاره به دعوت از شرکت‌هاي خوشنام در رابطه با محو‏رهاي نهمين همايش بين المللي پتروشيمي گفت: محور‌ها ي همايش مشخص شده و مقالات سخنرانان نيز تاييد شده و شعار اين همايش نيز گردآوري تاثير گذاران صنعت پتروشيمي است محور‌هاي اين همايش نيز شامل شناخت فناوري‏هاي جديد پتروشيمي در صنايع بالا دست و پايين دست، برآورد چشم‏انداز توليد، شناخت فرصت‏هاي سرمايه‏گذاري، تاثيرات زيست‏محيطي پتروشيمي، مواد اوليه و آينده صنعت پتروشيمي در ايران و خاورميانه هستند.

اولادي بررسي روند عرضه و تقاضا، شناخت فرصت‏هاي توسعه صنايع مياني و تکميلي، يکپارچه‏سازي طرح‏هاي پتروشيمي و پالايشگاهي و کاهش قيمت تمام شده و ارتقا کيفي محصول از ديگر محور‏هاي اين همايش دانست و افزود: ۱۱۲ شرکت‏کننده خارجي در قالب ۲۵ شرکت، ۸۴۰ نفر توليدکننده داخلي در قالب ۲۶۰ شرکت داخلي و تعداد کشورهاي شرکت کننده ۴۳ کشور از جمله آلمان، ايتاليا، فرانسه و ديگر کشور‌هاي مطرح در اين صنعت است.

اين مقام مسوول در رابطه با بخش‌هاي جانبي اين همايش نيز افزود: در کنار اين همايش نمايشگاه دستاورد‏هاي اين صنعت نيز برگزار مي‌‏شود که نسبت به سال قبل ۳۰ درصد رشد از لحاظ تخصيص فضا و تعداد شرکت‏کنندگان داشته است همچنين کارگاه ICIS درحاشيه اين همايش برگزار مي‌‏شود و در حاميان رسانه‏اي امسال نيز ۱۰۰درصد رشد داشته‌ايم.

به گفته مدير توسعه و برنامه ريزي پتروشيمي کشورمعرفي توانمندي‏هاي داخلي، دعوت از شرکت‏هاي فني و مهندسي داخلي و حضور شرکت‏هاي ساخت محصولات نفتي به صورتي پر رنگ و معنا دار از نقاط قوت نهمين همايش بين المللي پتروشيمي است.118

شناسه خبری: 13037

آخرین اخبار

تقدیر مسرور از تشکیل کارگروه رفع موانع در کیش
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران