رئیس جمهور هند:

بندر چابهار، سکوی پرش تجارت هند به آسیای میانه است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/63899
ساعت 10:52 دوشنبه 15 فروردين 1401
«رام نات کوویند» رئیس جمهوری هند، گفت بندر چابهار در ایران که هند در توسعه آن مشارکت داشته است، سکوی اوج گیری روابط تجاری هند با آسیای میانه است و می تواند موجب بهبود روابط تجاری ما شود.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، از خبرگزاری «ای ان آی» «رام نات کوویند» رئیس جمهوری هند در سفر به ترکمنستان و دیدار با همتای ترکمنستانی خود در کاخ «اوگزهار» در عشق آباد، بر اهمیت بندر چابهار در بهبود و توسعه روابط تجاری هند با کشورهای آسیای میانه تاکید کرد. 

رهبران دو کشور هند و ترکمنستان در این سفر با امضای 4 توافقنامه دوجانبه بر اهمیت "کریدور نقل و انتقال شمال ـ جنوب بین المللی" و "توافقنامه حمل و نقل بین المللی و کریدور ترانزیت عشق آباد" تاکید کردند.

برپایه این گزارش رئیس جمهوری هند اعلام کرد رهبران 2 کشور همچنین حوزه های جدیدی از همکاری از جمله مدیریت بحران را مورد توجه قرار می دهند  که یکی از حوزه ها در همکاری مشترک دو کشور، می تواند فضا باشد. 

«رام نات کوویند» با تاکید بر وجود پیوندهای فرهنگی و تمدنی تاریخی میان 2 کشور خاطرنشان کرد: اهمیت برگزاری رویدادهای فرهنگی منظم باید مورد بررسی قرار گیرد. یکی از توافقنامه هایی که در این سفر میان هند و ترکمنستان امضا شد در زمینه همکاری فرهنگی و هنری در مقطع زمانی 2022 تا 2025 بود. 

رئیس جمهوری هند روز جمعه برای سفری 3 روزه دهلی را به مقصد عشق آباد ترک کرد و در بدو ورود به پایتخت ترکمنستان نشان افتخار دریافت کرد. او پس از پایان سفرش به ترکمنستان، از تاریخ 4 تا 7 آوریل به هلند خواهد رفت.

شناسه خبری: 63899

آخرین اخبار

مهمترین کمک نظام تصمیم‌گیری اجرایی کشور به بخش خصوصی رفع موانع است
دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی با رهبر انقلاب
کارگروه‌های تخصصی «صادرات»، «فناوری و نوآوری» ، «مالیات» و «سرمایه‌گذاری و بهبود محیط کسب و کار» دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد برگزار شد
کسب عنوان «کارشناس برتر روابط عمومی‌ ایران» 
مصاحبه اختصاصی فرینا با دکتر ایرج حاتمی مدرس دانشگاه و کارشناس مشاور در امور توسعه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران