مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش بر استفاده از ظرفیت های بازار سرمایه و فعالیت های توسعه ای با مشارکت بخش خصوصی تاکید کرد.
به گزارش فرینا به نقل از نوآوران، سعید نظری مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش در تشریح اقدامات این شرکت گفت: طبق اساسنامه شرکت، از آذر 98 مجوز فعالیت در قالب هلندینگ چند رشته ای از بورس دریافت شده و مجوز تغییر نام به هلدینگ سرمایه گذاری و توسعه کیش نیز از سوی ثبت شرکت ها در بهمن 98 اخذشد.
وی افزود: اساسنامه ها و مستندات مربوطه نیز به دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد برای دریافت مجوز ارسال شده که در صورت انجام شدن، این طرح به عنوان الگو به سایر مناطق معرفی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش بسترسازی برای رشد و توسعه اقتصادی، صــنعتی، عمرانی، بازرگـانی منطقه آزاد كیش از طریق جذب سرمایه های داخلی و خارجی و ارائه خدمات پشتیبانی به تمامی فعالان اقتصادی منطقه در چارچوب سیاست های كلی نظام جمهوری اسلامی ایران را از اهداف مهم این مجموعه عنوان کرد.
وی افزود: در جهت تحقق اهداف ذکر شده سرمایه گذاری درتمامی فعالیت های توسعه ای با سایر سرمایه گذاران تا سقف چهل و نه درصد و با رعایت سیاست های كلی اصل (44) قانون اساسی مشارکت می کنیم.
به گفته نظری اطلاع رسانی درخصوص شناسایی، جذب و هدایت سرمایه گذاران توانمند داخلی و خارجی برای استفاده بهینه از منابع و امكانات و ظرفیت های منطقه و كمك به ارتقای سرمایه گذاری درمنطقه آزاد تجاری – صنعتی كیش از مهم ترین محورهای فعالیت این مجموعه است.
نظری استفاده از تسهیلات مالی و اعتباری بانك ها و موسسات اعتباری و كارگزاری در سازمان بورس اوراق بهادار در چارچوب موازین شرعی و مقررات قانونی، بررسی طرح های سرمایه گذاری و ارایه خدمات پشتیبانی و اقتصادی به اشخاص حقیقی و حقوقی درزمینه توسعه سرمایه گذاری، تهیه بسته های سرمایه گذاری به منظور ایجاد و شناسایی فرصت ها و طرح های سرمایه گذاری در قالب طرح جامع منطقه آزاد تجاری – صنعتی كیش را از دیگر موارد مد نظر برای تحقق سیاست های کلان این شرکت برشمرد.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش همچنین با تشریح بودجه های مصوب و اصلاحی این مجموعه با توجه به میزان فعالیت ها و اقدامت انجام شده گفت: بودجه مصوب سال 98 مبلغ 31 میلیارد و 700 میلیون تومان بود که با توجه به فعالیت ها و اقدامات خوب انجام شده مبلغ اصلاحی را برای رقم 42 میلیارد و 300 میلیون تومان به دبیرخانه ارسال کردیم و عملکرد ما با عدد 78 میلیارد و 700 میلیون تومان محقق شد.
به گفته نظری در سال 99 بودجه مصوب این شرکت رقم 50میلیارد و 800 میلیون تومان تعیین شد و در بودجه اصلاحی با توجه به عملکرد مطلوب 6 ماهه به رقم 326 میلیارد تومان اصلاح شد.
وی رقم بودجه مصوب سال 1400 را نیز مبلغ 560 میلیارد تومان عنوان کرد.
سعید نظری در بخش دیگر سخنان خود اخذ موافقت اصولی اوراق خرید دین به مبلغ 3 هزار میلیارد ریال در دو مرحله از سازمان بورس و همچنین اخذ موافقت اصولی تاسیس دو صندوق زمین و ساختمان که هردو برای نخستین بار در تاریخ مناطق آزاد در کیش اجرا شد، صدور بیمه تکمیلی درمان بومیان جزایر هندورابی و کیش، صدور بیمه تکمیلی نیروهای حجمی سازمان، صدور بیمه تکمیلی اعضاء خانه مطبوعات، برون سپاری بیمه خدمات درمانی و عمر، ایجاد چند طرح مشارکتی جدید با ارزش افزوده و سود خالص 5 میلیارد و پانصد میلیون تومان و تامین منابع مالی سازمان تا 5 سال آینده را از مهم ترین اقدامات این شرکت در سال 99 برشمرد.
پرهیز از خام فروشی اراضی، تحصیل بیش از 1000میلیارد تومان منابع نقد و شبه نقد نزد شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش، تأمین 2000میلیارد تومان منابع مالی از سال 98، تحقق801 میلیارد تومان سود خالص شرکت، برنامه ریزی جهت تکمیل و راه اندازی پایانه جدید فرودگاه کیش و تأمین منابع مالی، اقدام برای اجرای طرح ملی مسکن در زمینی به مساحت 8 هزارمتر مربع با تعداد 250 واحد مسکونی، راه اندازی و فعال کردن تمامی طرح های عمرانی مشارکتی با بخش خصوصی، اخذ موافقت اصولی تاسیس هلدینگ سرمایه گذاری و توسعه کیش به منظور عرضه سهام آن در بازار سرمایه و ثبت شرکت توسعه عمرانی هندورابی - کیش با هدف جذب سرمایه گذاران و توسعه این جزیره نیز از دیگر دستاوردهای شرکت سرمایه گذاری توسعه کیش است که نظری به تشریح آن پرداخت.
سعید نظری مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش در پایان ضمن اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیتهای بازار سرمایه و مشارکت با بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در فعالیت های توسعه ای ، از برنامه ریزی برای انعقاد 5 قرارداد مشارکت در ساخت در نیمه اول سال 1400خبرداد.
بنا براعلام مدیرعامل شرکت توسعه سرمایه گذاری کیش، طرح های مشارکت در ساخت جدید و برگزاری فراخوان شناسایی متقاضیان سرمایه گذاری در برنامه های مشارکتی، گسترش مبادلات تجاری و اقتصادی با عمان از طریق شرکت کیش العالمیه ، پیگیری و تسریع در شکل گیری شرکت توسعه عمرانی هندورابی - کیش ، خرید 3 فروند هواپیمای مسافربری از مهمترین برنامه های این شرکت در سال 1400 است