هشت اسکله فلزی تولیدی در قشم بارگیری شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/59231
ساعت 10:38 شنبه 11 بهمن 1399
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: ۸ فروند اسکله فلزی تولید جزیره، با اعتبار افزون بر ۱۲۰ میلیارد ریال در اسکله بهمن بارگیری شد.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، حمیدرضا مومنی در این آیین افزود: این اسکله‌ها به سفارش اداره بنادر و دریانوردی خرمشهر برای رونق گردشگری در این منطقه توسط متخصصان داخلی طراحی، ساخت و تولید شدند که تا ابتدای سال آینده در چهار نقطه از رود کارون نصب می‌شوند.

مومنی ادامه داد: این اسکله‌ها به همراه چهار پل دسترسی علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم برای ۷۰ نفر، از خروج ۳۰۰ هزار دلار ارز نیز جلوگیری کرده است.

وی تصریح کرد: این اسکله‌ها با مواد اولیه داخلی از جنس فولاد دریایی و در مدت زمان چهار ماه تولید شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم اظهار کرد: شمع کوبی این اسکله‌ها توسط شرکت تولید کننده در خرمشهر انجام می‌شود.

مومنی افزود: در ۲ سال گذشته بیش از ۱۱ هزار متر مربع اسکله آلومینیومی، یکهزار متر اسکله فلزی و سه هزار طراحی و تولید و ۱۶۰ نقطه شمع کوبی توسط شرکت های قشمی انجام شده است.

شهرک دریایی در قشم ایجاد می‌شود

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: این سازمان در حال ساخت شهرک دریایی با هدف تعمیرات شناورهای سنگین و کشتی‌های باری بزرگ است و از تمام ظرفیت های تولیدی در جزیره برای تکمیل سبد دریایی خود استفاده می‌کند.

مومنی از توسعه گردشگری دریایی در قشم خبر داد و افزود: ساخت و تجهیز اسکله مارینای قشم توسط بخش خصوصی گردشگری دریایی در قشم را رونق می‌دهد.

وی از ساخت جَکِت و اسکله‌های نفتی تا ۶ ماه آینده در قشم اطلاع داد و تصریح کرد: اقتصاد دریا محور با مشارکت و فعالیت اداره بنادر و دریانوردی، شیلات و مشارکت بخش خصوصی در قشم توسعه فراوانی را به دنبال داشته است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر بهره‌وری از شرکت‌های تولیدی منطقه آزاد قشم تصریح کرد: اولویت اول این شرکت‌ها تامین نیازهای داخل جزیره قشم است و در این راستا، یک پست اسکله مسافربری در اسکله شهید ذاکری، یک پست اسکله صیادی به جنس آلومینیوم و مهر بازرویی برای ساحل ریگو توسد تولید کننده داخلی طراحی، تولید و نصب شده است.

مومنی از ظرفیت بالای تولیدات زیرساخت‌های دریایی در قشم سخن گفت و ادامه داد: سازمان منطقه آزاد بر اساس قوانین و مقررات مناطق آزاد به دنبال کاهش قیمت تمام شده محصولات تولیدی و امکان رقابت با تولیدکنندگان خارجی است.

جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سال‌های ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.

پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه‌های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدف‌های ایجاد منطقه آزاد قشم است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

مدیرعامل شرکت مکین دریا قشم نیز اظهار داشت: در سال ۹۸ و ۹۹ پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری و در راستای تحقق شعار جهش تولید موفق به طراحی و تولید ۱۱ هزار مترمربع اسکله آلومینیومی، یک هزار مترمربع اسکله فلزی و انجام عملیات شمع‌کوبی در سه هزار و ۱۶۳ نقطه از نوار ساحل جنوبی کشور شدیم.

مهدی زارع افزود: امیدواریم در راستای اقتصاد دریا محور و ایجاد پروژه‌های جدید سهمی بیشتر در راستای انجام رسالت خود در شکوفاسازی استعداد متخصصان داخلی و توسعه پایدار کشور داشته باشیم.

زارع ادامه داد: این هشت پانتون اسکله فلزی در ابعاد ۱۵ متر طول، ۴ متر عرض و پهلوی آزاد ۷۰ سانتی‌متر اجرا شده که رنگ آمیزی داخلی آن‌ها در ۲ لایه به ضخامت ۳۰۰ میکرون و در قسمت بیرونی سه لایه به زخامت ۵۷۰ میکرون است.

مدیرعامل شرکت مکین دریا قشم گفت: مواد مصرفی پروژه نیز از جنس فولاد گرید A بوده که در برابر خوردگی آب دریا مقام است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري