آخرین وضعیت بارگیری کالا در بندر شهید رجایی اعلام شد:

صادرات ۳۱ میلیون تنی انواع کالا‌های غیر نفتی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/55623
ساعت 11:52 چهارشنبه 21 اسفند 1398
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی گفت: تجارت فرآورده‌های نفتی در یازده ماهه امسال رشد چشمگیری داشته است.

به گزارش فرینا، اله مراد عفیفی پور در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه میزان تجارت فرآورده‌های نفتی در یازده ماهه امسال رونق چشمگیری داشته است، افزود: کشتی‌های ورودی به این بندر رشد ۱۶ درصدی داشته است.
عفیفی پور گفت: طی دوره زمانی یازده ماهه سال ۹۸، حجمی بالغ بر ۷۰ میلیون و ۹۶۱ هزار تن کالای نفتی و غیر نفتی در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی جابه‌جا شد که در همسنجی با سال پیش، رشد (۳.۷) درصدی داشته است.
وی حجم عملیات جابه‌جایی محموله‌های تجاری غیرنفتی را ۴۶ میلیون و ۷۹۳ هزار و ۳۸۳ تن اعلام کرد و افزود: همچنین، ۲۴ میلیون و ۱۶۷ هزار و ۸۰۸ تن فرآورده نفتی با افزایش ۵.۵ درصدی تخلیه و بارگیری شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با بیان اینکه صادرات غیرنفتی به ۳۱ میلیون تن رسید، اظهار کرد: حجم صادرات غیرنفتی در بزرگترین بندر بازرگانی ایران به رقم ۳۱ میلیون و ۱۸۴ هزار و ۲۶۲ تن رسید.
عفیفی پور از ترانشیپ سه میلیون و ۳۵۴ هزار و ۶۰۸ تن کالای غیرنفتی از این بندر به بنادر دیگر منطقه خبر داد و افزود: میزان ترانشیپ در ۱۱ ماهه امسال رشد ۲۱ درصدی داشته است.
وی با اشاره به اینکه ترانزیت غیرنفتی از ۳ میلیون تن فراتر رفته است، گفت: کابوتاژ (کران بری) بیش از ۲۴۸ هزار تن کالای غیرنفتی طی یازده ماه رشد داشته است.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی بیان کرد: سه میلیون و ۲۹۸ هزار تن ترانزیت و ۷ میلیون و ۸۸۷ هزار و ۷۹۴ تن از اینگونه کالا‌ها وارد بندر شهید رجایی شد.

رونق تجارت دریایی فرآورده‌های نفتی روی موج صعودی

عفیفی پور از افزایش ۲۶ درصدی صادرات نفتی هم خبر داد و گفت: حجم صادرات اینگونه کالا‌ها به خارج از کشور با ثبت رشد ۲۶.۷ درصدی، از رقم ۸ میلیون و ۵۶۵ هزار و ۴۷۰ تن فراتر رفت.
وی در بخش دیگری از گزارش عملکرد منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی در زمینه تجارت دریایی فرآورده نفتی، افزود: ترانزیت ۷۷ هزار تن فرآورده نفتی در ۱۱ ماه امسال صورت گرفته و رشد ۱۰۰ درصدی داشته است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: در طی این مدت ۱۵ میلیون و ۵۲۴ هزار و ۳۵۷ تن فرآورده نفتی با رشد ۲.۴ درصدی و کابوتاژ ۷۷ هزار و ۹۱۹ تن نیز ترانزیت شد که رشد ۱۰۰ درصدی داشته است.

ورود ۳۹۰۰ کشتی به بندر و ثبت رشد ۱۶ درصدی

عفیفی پور توضیح داد: از فروردین سال ۹۸ تا ابتدای اسفند امسال، ۳ هزار و ۹۳۹ فروند شناور در بزرگترین بندر تجاری کشور پهلو گرفت که همسنجی این حجم از تردد شناور‌های دریایی با مدت مشابه سال گذشته، نشانگر افزایش ۱۶.۴ درصدی است.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی بیان کرد: از مجموع کل شناور‌های ورودی به این بندر، سه هزار و ۹۹ فروند مربوط به کشتی‌های با تناژ بالای هزار تن (رشد ۹.۴ درصدی) و ۸۴۰ فروند مربوط به شناور‌های زیر هزار تن (رشد ۵۲ درصدی) بوده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري