احیای پروژه‌های نیمه تمام عمرانی در منطقه آزاد کیش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/51636
ساعت 11:15 يکشنبه 22 ارديبهشت 1398
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه در حال محدود کردن و متوقف کردن سرمایه‌گذاری در حوزه ساخت و ساز واحدهای مسکونی هستیم، گفت: بیش از 15 هزار واحد مسکونی خالی از سکنه در کیش وجود دارد و بنا بر سیاست‌های جدید سازمان ساخت واحد مسکونی در جزیره بسیار محدود می‌شود.

به گزارش فرینا، غلامحسین مظفری، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با اشاره به احیای پروژه‌های نیمه تمام عمرانی در منطقه آزاد کیش، افزود: با منطق اقتصادی و سرمایه‌گذاری به سراغ پروژه‌های نیمه تمام عمرانی رفتیم. به طور قطع هر پروژه‌ای شرایط خاص خود را دارد و ما هم بنا بر شرایط هر کدام از پروژه‌ها نسبت به شناسایی و ارائه راهکار برای رفع مشکلات موجود اقدام کرده‌ایم و با سرمایه‌گذاران وارد مذاکره شدیم.
مظفری با بیان اینکه برخی از پروژه‌ها از جمله آفتاب علی رغم پیچیدگی‌های خاص اما با برطرف شدن برخی از مشکلات، به زودی  فعال می‌شوند، گفت: در شرایط موجود باید تلاش کنیم تا پروژه‌های عمرانی ادامه پیدا کنند وگرنه متوقف کردن پروژه‌ها با هر بهانه‌ای اقدام سختی نیست. مهم این است که در این شرایط کمک کنیم پروژه‌های نیمه تمام، فعال بمانند.
وی با اشاره به سرمایه گذارانی که با هدف فریز زمین و مالکیت اراضی نسبت به ورود به پروژه‌های عمرانی اقدام می‌کنند، گفت: در حال حاضر تمامی اراضی برای واگذاری به سرمایه گذاران از طریق مزایده و با الزام حضور سه متقاضی انجام می‌شود. زمینی که دو میلیون و 700 هزار تومان در هر متر مربع قیمت‌گذاری شده بود طی فرآیند مزایده به قیمت 9 میلیون تومان در هر مترمربع به سرمایه‌گذاران واگذار شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرد: تمام سرمایه‌گذارانی که با هدف مالکیت زمین و ایجاد سود از طریق فریز اراضی واگذار شده وارد سرمایه‌گذاری در جزیره شدند را شناسایی کردیم و قطعا اگر سرمایه گذاری پس از واگذاری اراضی نسبت به ساخت و ساز پروژه متناسب با زمان بندی ها اقدام نکند،‌ اراضی مورد نظر از آنها پس گرفته می‌شود و به سرمایه‌گذاران جدید واگذار خواهد شد.
مظفری با اشاره به مشکلاتی که در بدنه دستگاه‌های قضایی برای برخورد با این دست از سرمایه‌گذاران وجود دارد، گفت: در برخی از موارد در بدنه دستگاه‌های قضایی برای برخورد با سرمایه گذاران منفعل با مشکل مواجه می‌شویم. برای مثال در سال 84 طبق رای دادگاه یک قطعه زمین از سرمایه‌گذاری که تاخیر در اجرای پروژه عمرانی داشت، گرفته شد. دادگاه تجدیدنظر هم رای را به نفع سازمان صادر کرد و طبعیتا زمین از این سرمایه گذار گرفته شد و به متقاضی دیگری برای پروژه جدید واگذار شد. اما در سال 98 این سرمایه‌گذار با ایجاد ارتباط ناسالم از ماده 218 قانون استفاده کرد و پس از گذشت چندین سال توانست رای دادگاه را به نفع خود بگیرد و باز هم صاحب زمین شود.
وی ادامه داد: این درحالی است که در همان سال 84 سازمان منطقه آزاد کیش هزینه سرمایه‌گذاری انجام شده توسط سرمایه‌گذار را به حساب وی واریز کرده بود و  این فرد هم این مبلغ را برداشت کرده است. به طور قطع در این شرایط سرمایه‌گذاران نمی‌توانند به این سیستم اعتماد کنند و سرمایه‌گذاری جدیدی را آغاز کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه این موضوعات را تا بالاترین سطح قضایی یعنی دادستان کل کشور و وزیر دادگستری دنبال می‌کنیم، گفت: هر چند که قوه قضائیه در این موضوعات با ما همکاری دارد اما در بدنه قوه قضائیه با مشکل مواجهیم و از نظر ما این جریانات با هیچ منطقی سازگار نیست.
مظفری ادامه داد: در سازمان منطقه آزاد کیش با تمام ارتباطات ناسالم و فساد اداری به جد برخورد می‌کنیم و در این زمینه با کسی تعارف نداریم . قطعا با افراد متخلف در سازمان برخورد حذفی خواهیم داشت و موضوع را در قوه قضائیه هم پیگیری خواهیم کرد. چرا که جذب سرمایه‌گذار نیاز به ایجاد فضای مطمئن دارد.
وی با تاکید بر اینکه تمام سرمایه‌گذارانی که از سرمایه‌گذاری به دنبال فریز زمین هستند شناسایی کرده‌ایم، گفت: به طور قطع از واگذاری اراضی و ارائه پروژه به این سرمایه‌گذاران پرهیز می‌کنیم و قطعا طی یک پروسه‌ای اعتبارسنجی سرمایه‌گذاران را انجام می‌دهیم چرا که معتقدیم منابع ملی و بیت المال نباید در دست افراد نااهل بیفتد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه در حال محدود کردن و متوقف کردن سرمایه‌گذاری در حوزه ساخت و ساز واحدهای مسکونی هستیم، گفت: بیش از 15 هزار واحد مسکونی خالی از سکنه در کیش وجود دارد و بنا بر سیاست‌های جدید سازمان ساخت واحد مسکونی در جزیره بسیار محدود می‌شود.
مظفری با تاکید بر اینکه به دنبال اجرای پروژه‌های خاص در جزیره کیش هستیم، گفت: جزیره کیش یک گنج است که باید تمام فرصت‌های آن شناسایی شود. یکی از مهمترین جاذبه‌ها و مزیت‌های جزیره کیش وجود 42 کیلومتر ساحل است که وضعیت فوق‌العاده‌ای را ایجاد کرده است که باید ساخت و ساز بدون برنامه در سواحل کیش مهار شود.
وی از آغاز پروژه ساخت هتل هفت ستاره در کیش خبر داد و گفت: خوشبختانه عملیاتی اجرایی این پروژه آغاز شده است البته توصیه ما به هتل‌سازان این است که در کنار ساخت هتل فعالیت دیگری از جمله ساخت مجموعه‌های ورزشی استاندارد داشته باشند تا هر دوی این پروژه‌ها اقتصادی شوند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش درباره کمرنگ شدن جاذبه‌های تجاری و خرید در کیش گفت: زمانی برگ سبز در مناطق آزاد از جمله کیش، جذابیت بسیار زیادی برای مسافران داشت اما امروز شاهد آ‌ن هستیم که مراکز بزرگ تجاری در بسیاری از شهرها ساخته شده است و دیگر مراکز تجاری نمی‌توانند جاذبه گردشگری کیش باشند.
مظفری افزود: از سوی دیگر با حذف کالای همراه مسافر تفاوت قیمت برای مسافران از بین رفته است، بنابراین باید به دنبال جاذبه‌های دیگری برای جذب گردشگر در کیش باشیم.

گالری تصاویر

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري