منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی (ره) به شهر لجستیک غلات تبدیل می شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/51635
ساعت 10:03 يکشنبه 22 ارديبهشت 1398
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) گفت: منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) با کسب جایگاه نخست تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی کشور و حضور پررنگ در زنجیره تأمین این نوع کالاها، حرکت به سمت تبدیل شدن به شهر لجستیکی غلات را آغاز کرده است.

به گزارش فرینا، عادل دریس با بیان اینکه بندر امام خمینی(ره) از دیرباز مرکز عمده تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی و غلات کشور بوده است افزود: بندر امام خمینی(ره) در دو دهه گذشته توانسته بیش از هفتاد درصد از سهم بازار تخلیه و بارگیری این گروه از کالاها را به خود اختصاص دهد.
 
دریس با اشاره به تدوین و ابلاغ سند آمایش لجستیک کشور و انتخاب بندر امام خمینی(ره) به عنوان شهر لجستیک غلات، گفت: با ابلاغ سند آمایش لجستیک کشور، ایجاد شهر لجستیک از سال گذشته در دستورکار اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان قرار گرفت.
 
وی افزود: فضای کسب و کار بندر امام خمینی (ره) متأثر از این چشم انداز، اقدام به تأمین تجهیزات تخصصی و زیرساخت‌های لازم از قبیل اسکله تخصصی، ظرفیت و مراکز انبارش غلات و نیز توسعه شبکه خطوط ریلی را انجام داده است.
 
مدیرمنطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) درباره اقدامات لازم در راستای تحقق هدف و چشم‌انداز شهر لجستیک در بندر امام خمینی(ره)، گفت: تهیه چهار دستگاه برج مکنده غلات، یک دستگاه جرثقیل ۱۵۰ هزار تنی، پروژه تعمیرات اساسی اسکله های ۲۶ تا ۳۲ ، پروژه تعمیر اساسی خط B شبکه ریلی بندری و تعمیر جاده دسترسی و ایجاد جاده کمربندی در شهر بندر امام خمین(ره) را از جمله اقدامات لازم برای تحقق شهر لجستیک غلات بیان داشت.
 
دریس در ادامه تصریح کرد: تکمیل زنجیره اقتصادی کسب و کار غلات و توسعه صنایع پایین دستی آن از دیگر اهدافی بوده است که بر اساس این چشم انداز مورد توجه مدیریت و بخش خصوصی فعال در این حوزه قرار گرفته است.
 
وی افزود: پروژه ساخت کارخانه بیواتانول و غذای دام طیور که از طریق جذب و هدایت سرمایه بخش خصوصی عملیات اجرایی آن آغاز شده است از جمله این اقدامات محسوب می‌شود.
 
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان توجه به مسئولیت‌های اجتماعی و منابع انسانی را از اهداف مورد توجه درکنار این اقدامات به منظور ایجاد یک توسعه پایدار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) برشمرده و گفت: ارتقاء دانش فنی و تخصصی کارکنان چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی از طریق برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی و نیز اهتمام به مسائل رفاهی، بهداشتی و تفریحی کارکنان در قالب ایجاد امکانات لازم از جمله اقدامات دیگر برای تحقق چشم انداز ترسیم شده بوده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري