سهم مراودات تجاری بندرامیرآباد با روسیه ۴۸ درصد است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47497
ساعت 10:48 يکشنبه 4 شهريور 1397
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد با اشاره به اینکه سهم مراودات روسیه و بندر امیرآباد ۴۸ درصد است، گفت: قزاقستان، ترکمنستان و آذربایجان در رده‌های بعدی قرار دارند.

به گزارش فرینا، سیاوش رضوانی در نشست هیات عالی رتبه تجاری و اقتصادی روسی از استان ولگاگراد در بندر امیرآباد، افزود: امیرآباد با اراضی ۱۰۶۰ هکتار به عنوان بزرگترین بندر شمال ایران پایلوت غلات شمال کشور است.
رضوانی با بیان اینکه بندرامیرآباد، تنها بندر دارای اسکله رو رو کشور است افزود: این بندرداری۱۵پست  اسکله و ظرفیت تخلیه و بارگیری ۷,۵ میلیون تن در سال بوده و تا سال ۲۰۳۰ این ظرفیت به ۱۸ میلیون تن خواهد رسید.
وی با بیان اینکه ظرفیت ۴۵۰۰ تنی سورتینگ برای مرکبات از دیگر امکانات بندر امیرآباد است، گفت: ظرفیت سیلوهای نگهداری غلات از  ۲۰۵ هزار تن  در آینده نزدیک به  ۴۲۰ هزار تن افزایش پیدا خواهد کرد.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد با اشاره به ظرفیت مخازن روغن خوراکی ۱۵ هزار تنی در بندر امیرآباد، افزود: این ظرفیت تا ۲۵ هزار تن قابلیت توسعه دارد.
رضوانی با اشاره به اینکه طرح جامع بندر آغاز  و عملیاتی شده است، گفت: نیروگاه برق،انبارها، کارخانه تولید میله‌گرد و کلاف فلزی، مخازن روغن خوراکی و کارخانه گچ صادراتی از  پروژه‌های بخش خصوصی در حال بهره‌برداری در بندر امیرآباد است.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد در پایان، چوب و ذرت و جو را از کالاهایی نام برد که از ولگاگراد به بندرامیرآباد وارد می‌شود.
 
ایجاد فصل نوین مبادلات بین مازندران و ولگاگراد روسیه
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفت: امیدواریم فصل نوین از مبادلات تجاری، اقتصادی، گردشگری و علمی بین مازندران و ولگاگراد آغاز شود.
حسن خیریان‌پور در نشست هیات عالی رتبه تجاری و اقتصادی روسی از استان ولگاگراد در بندر امیرآباد، با اشاره به اینکه ظرفیت‌های بالایی در زمینه‌های مختلف در وولگاگراد وجود دارد که می‌تواند کالاهای دو استان و سایر استان های   کشور را  از مازندران ترانزیت کرد افزود: در راستای عمق بخشی به این مناسبات، بندر امیرآباد می‌تواند کانون مهم برای شروع و تعمیق این مناسبات باشد.
خیریان‌پور گفت: سال گذشته نمایشگاه ظرفیت‌های مازندران در وولگاگراد برگزار شد و سفری که هیات تجاری و  اقتصادی  چندی پیش از ولگاگراد به مازندران آمد،  زمینه‌های گسترش مناسبات را بیش از پیش مهیا کرد.
وی با بیان اینکه  به شکل قطعی و کامل برای گسترش همکاری علمی، تجاری و گردشگری با استان وولگاگراد روسیه آمادگی داریم، افزود: امیدواریم این تفاهمنامه منجر به انعقاد قرارداد بین فعالان بخش خصوصی  شود.
 
تاکید بر همکاری سودمند متقابل
استاندار وولگاگراد روسیه گفت: برای ما همکاری سودمند متقابل مورد تاکید است.
بوچاروف در نشست هیات اقتصادی روسی از استان وولگاگراد در بندر امیرآباد، افزود: امروز هیات خیلی معتبر را به مازندران آوردیم، بخش دولتی، خصوصی و دانشگاهی ترکیب این هیات تجاری و اقتصادی را تشکیل می‌دهند و سفیر روسیه در ایران و رئیس امور بین‌الملل دومای روسیه هم  این هیأت را  همراهی می‌کنند که نشان از تمایل و قصد جدی ولگاگراد جهت تقویت همکاری است.
استاندار ولگاگراد روسیه با اشاره به  حضور نمایندگان بزرگترین شرکت‌های وارد کننده غلات در این جلسه، گفت: ولگاگراد، مازندران را به عنوان شریک برای همکاری آینده تلقی می‌کند و مرکز این همکاری می‌تواند در بندر امیرآباد باشد که به توسعه زمینه‌های مختلف کمک خواهد کرد.
وی با بیان اینکه از ظرفیت‌های موجود مطلع هستیم و به روابط همکاری بخش خصوصی و دولتی نیاز داریم، افزود: با توجه به اینکه ورود محصولات ولگاگراد در امیرآباد ۷ درصد است  این رقم می‌تواند به سه برابر افزایش یابد.
بوچاروف با اشاره به اینکه سال قبل حجم صادرات مستقیم ما به بندر امیرآباد یک میلیون تن بود و حدود سه میلیون تن وارد دیگر بنادر ایران شد، ادامه داد: ارزیابی ما برای توان صادرات ۲.۵ میلیون تن است که بیشتر از گروه غلات خوراکی است. 
وی خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی وولگاگراد می‌توانیم مرکز ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی باشیم، همکاری در بخش غلات برای ما بسیار مهم است و علاقه‌مند هستیم محصولات ما مستقیم از وولگاگراد به دیگر نقاط صادرات شود.
استاندار ولگاگراد روسیه افزود: آمادگی داریم سرمایه‌گذاری در بنادر ایرانی را مورد بررسی قرار دهیم و برای اجرایی شدن آن تصمیمات استانداران دو استان مورد نظر است.
بوچاروف با بیان اینکه از بزرگترین تولیدکنندگان روغن آفتابگردان و خردل هستیم، گفت: ولگاگراد در زمینه تولید گوشت گوسفند از آمادگی لازم برخوردار می باشد  و در آینده نزدیک مجموعه بزرگ فرآوری ذرت در ولگاگراد آغاز به کار خواهد کرد.
شایان ذکر است در این بازدید استاندار ولگاگراد در صدر هیاتی ۳۹ نفره متشکل از تعدادی از نمایندگان مجلس دومای روسیه، معاونین استاندار و بازرگانان و تجار بخش خصوصی این استان از  بندرامیرآباد بازدید کردند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو