معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند از خانواده های آبادانی و خرمشهری خواست تا ضمن حمایت از فرزندان خود آنها را برای حضور در کلاس های مهارت آموزی ترغیب، تشویق و هدایت کنند.
به گزارش فرینا، سید مرتضی نعمت زاده در نشست خبری طرح بزرگ غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجویان منطقه آزاد اروند در سال 96 که در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد، گفت: طرح غنی سازی اوقات فراغت، در نوع خود طرحی کم نظیر است که در یک بازه زمانی چند ماهه، دو هزار واجد شرايط در آن مشغول حرفه آموزی می شوند.
وی افزود: اگرچه این نوع آموزش ها در سراسر كشور انجام می شود اما اینکه به طور متمرکز دو هزار نفر یا بیشتر از دانش آموزان و دانشجویان و حتی کسانی که به دلایلی ترک تحصیل کرده اند، در قالب یک چارچوب برنامه ریزی تحت عنوان طرح غنی سازی اوقات فراغت حرفه می آموزند، کم نظیر است.
وی با بیان اینکه با انجام این کار در واقع آینده تحصیلی و شغلی قشر بسیاری از جوانان خودمان را ترسیم می کنیم، اظهار کرد: بنابر این امید می رود تا در آینده نزدیک موج جدیدی از رویکردهای اشتغال، مهارت و تخصص را در جامعه خودمان داشته باشیم، این آرزوی قلبی ما است که روزی هر دانش آموز و هر دانشجویی با یک حرفه آشنا باشد.
وی با اشاره به اینکه جامعه آبادان و خرمشهر جامعه سخت کوشی بوده، تصریح کرد: زمانی این دو شهر به لحاظ مدنی که مردمی پرتلاش، سخت کوش و خلاق داشتند در سطح کشور دو شهرستان بسیار شاخص و متمایز به شمار می رفتند.
به گفته وی این خلاقیت از پیوند بسیار عمیق میان نیروهای مهاجر و نیروهای بومی که در نوع خود شرایط زندگی مسالمت آمیز و تنظیم شده ای را در قالب جامعه ای نمونه در سطح کشور ایجاد و معرفی کرده بود، به وجود آمده است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: پیوند این دو گروه اجتماعی در منطقه آزاد اروند مي تواند جایگاه بسیار مهم اقتصادی را برای این منطقه در سطح کشور ترسیم کند.
نعمت زاده افزود: تلاشمان اين است تا نسلی خلاق را از طریق سیست مهای آموزشی تربیت کنیم و لذا اجرای طرح بزرگ غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجویان منطقه آزاد اروند گامی در جهت تحقق این مسئله است.
وی اظهار کرد: سال گذشته 600 دانش آموزان در طرح غنی سازی اوقات فراغت شرکت کردند و امسال تعداد شرکت کنندگان به سه برابر افزایش یافته و امید می رود در سال های بعد نیز این روند سیر صعودی پیدا کند.
وی تصریح کرد: امیدواریم در سال های آینده رشته هایی که زمینه های اقتصادی و اشتغال زایی بیشتری در آنها وجود دارد، انتخاب شود زیرا نیاز است تا نخلستان هایمان یک بار دیگر آباد و ثروت های آبی مان مورد بهره برداری قرار گیرد.
نعمت زاده یادآور شد: آموزش ها نیز لازم است سمت و سوی بیشتری با واقعیت های اقتصادی و سرمایه ای جامعه پیدا کند تا بتواند ثمر بخشی بیشتری را برای منطقه و مردم داشته باشد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: نکته مهم آنست که هنوز بسیاری از مردم از اجرای چنین طرحی اطلاع ندارند و لذا امیدواریم رسانه ها در این زمینه نقش بهتر و موثراری را در اطلاع رسانی به مردم ایفا کنند.
وی اظهار کرد: خانواده ها لازم است فرزندان خود را برای حضور در کلاس های مهارت آموزی ترغیب، تشویق و هدایت کنند و برای آن نیاز به فرهنگ سازی است که این اتفاق نیز بایستی در آموزش و پرورش و طریق رسانه ها به انجام برسد.
نعمت زاده ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران امر اجرای طرح غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجویان در پايان تصریح کرد: این طرح تنها در حرفه آموزی خلاصه نمی شود و در کنار آن طرح آموزش های مهارت اقتصادی، زندگی، مدیریت بازاریابی و ارتقاء کیفیت نیز طبق برنامه ریزی انجام شده توسط بنیاد توسعه کارآفرینی جوانان و زنان کشور و موسسه بهار ارائه و ادامه می یابد.