آغاز فصل جدید فعالیت های کانتینری در بندر شهيدرجايي

لینک کوتاه: freena.ir/detail/34783
ساعت 13:39 شنبه 7 آذر 1394
مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندر لنگه از تخلیه نخستین محموله کانتینری ترانشیپی در این بندر خبر داد.

به گزارش فرينا، محمود صابری با اعلام این خبر گفت: پس از رایزنی های مستمر و جلسات متعدد با صاحبان کالا و سرمایه گذاران در بخش کانتینر، فصل جدید ورود چنین محموله های تجاری به بندر لنگه با حضور لندینگ کرافت پاسارگاد 14 حاوی کانتینرهای ترانشیپی از بندر شهید رجایی آغاز شد.
صابری افزود: این کانتینرها که در سایزهای 20 و 40 فوت و به تعداد17TEU در بارانداز بندرلنگه تخلیه شد، در مجموع حاوی 308 تن انواع لوازم یدکی خودرو و قطعات جانبی ماشین آلات سبک و سنگین بود.
وي کانتینری کردن عملیات تخلیه و بارگیری کالا را از اهداف مهم بندر لنگه برشمرد و گفت: بر اساس سیاست های ابلاغی عالی ترین مقام دریایی و بندری استان هرمزگان و در راستای توسعه فعالیت های این بندر، شیوه و نوع حمل کالا مورد توجه می باشد که کانتینری نمودن روند تخلیه و بارگیری یکی از برنامه های بندر لنگه در فعالیت های آتی خواهد بود.
مدیر بنادر غرب استان هرمزگان ابراز امیدواری کرد، با جذب سرمایه گذاران برای حضور در این بخش و دعوت از تجار و صاحبان کالا، این روند تسریع شود.
گفتنی است، ترانشیپ به انتقال کالا از یک وسیله نقلیه به وسیله دیگر اطلاق می شود و در این نوع حمل و نقل، جریان انتقال غالبا با تخلیه و بارگیری مجدد همراه است و به دو شکل انتقال مستقیم و انتقال غیر مستقیم صورت می گیرد.






آخرین اخبار

بررسی زیرساخت‌ها برای ایجاد منطقه آزاد مشترک ایران و ترکیه
مناطق آزاد آينده: فناوری موج چهارم و هوشمندسازی صنایع 
گشایش مشکلات صنعت با حضور نماینده عالی دولت در منطقه ویژه اقتصادی شیراز/ معافیت‌های مالیاتی و گمرکی شرایط سرمایه‌گذاری را تسهیل کرده است
منتفع شدن مردم از مزیت های منطقه آزاد ماکو باید هدف همه برنامه ها باشد
اولویت توسعه زیرساخت‌ها و تقویت تجارت با همسایگان در مناطق آزاد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد آينده: فناوری موج چهارم و هوشمندسازی صنایع 
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك