کریدورهای واردات و صادرات در مناطق ویژه اقتصادی
پنج منطقه ویژه اقتصادی در کشور وجود دارند که در آن موضوعات خدماتی همچون انتقال کالا، عبور خارجی، تقویت و پشتیبانی از صادرات غیرنفتی و همچنین خدمات گمرکی و انبارداری اهم فعالیت‌های این مناطق را شامل می‌شود.
عامل موفقیت مناطق آزاد تجاری در امارات چیست؟ / جبل علی چگونه به قطب مناطق آزاد جهان تبدیل شد؟
دلایل زیادی برای موفقیت یا عدم موفقیت مناطق آزاد وجود دارد؛ یکی از آنها نحوه اداره این مناطق است که نقش مهمی در پیشبرد اهداف و مدیریت در آنها ایفا می‌کند. یکی از دلایل موفقیت منطقه آزاد جبل‌علی را می توان در ثبات و کیفیت مدیریت آن دانست.
جهت گیری دولت تبدیل سواحل مکران به یکی از مهمترین کانون‌های توسعه کشور است
نخستین جلسه شورای توسعه سواحل مکران پیش از ظهر امروز (سه شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.
چابهار؛ قلب تپنده توسعه اقتصادی مکران
چابهار با ظرفیت‌های بیشمار اقتصادی، تجاری، ترانزیتی، گردشگری، کشاورزی و متصل بودن به آب‌های آزاد قلب توسعه شرق و جنوب شرق به ویژه منطقه مکران محسوب می‌شود. چابهار با توجه به موقعیت راهبردی، بزرگترین بندر اقیانوسی کشور است که اهمیت زیادی برای سرمایه‌گذاران ایرانی و کشورهای حاشیه اقیانوس هند و همسایگان ایران دارد.
بورس بین الملل در مناطق آزاد تا دهه فجر امسال راه اندازی می شود
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تاکید کرد: توسعه فعالیت های مرتبط با فناوری ارتباطات و اطلاعات در مناطق آزاد راه را برای جلب و جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی هموار می کند. 
تعیین مناطق ویژه «کشتی سازی خلیج فارس» و «صنایع انرژی بر پارسیان» به ‏عنوان اسکله مجاز  ورود و خروج کالا و مسافر    
در جلسه روز یکشنبه بیست و چهارم شهریور ۱۳۹۸ هیات وزیران به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور، به پیشنهاد وزارت کشور (استانداری هرمزگان) و استناد قانون امور گمرکی، اسکله‌های منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان در استان هرمزگان را به عنوان اسکله‏‌های مجاز برای ورود و خروج کالا و مسافر تعیین کرد.
اسکله های رورو و اهمیت آن در اقتصاد بنادر
اسکله های رورو برای پهلوگیری کشتی هایی به همین نام طراحی می‌شوند و دارای رمپ هایی برای عبور وسایل نقلیه هستند که می توانند زمان و هزینه بسیاری از مبادلات تجاری را در بنادر کاهش دهند.
نقش مناطق آزاد در اقتصاد ایتالیا
اقتصاد ایتالیا چهارمین اقتصاد بزرگ اروپاست و جایگاه هشتم را در جهان از لحاظ تولید ناخالص داخلی دارد. اقتصاد این کشور پس از جنگ تغییر کرد، خدمات بانکی توسعه یافتند، خدمات بیمه ارتقا پیدا کردند و تجارت رنگ و بوی تازه‌ای به خود گرفت.
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، ظرفیتی بی‌بدیل در مسیر توسعه کشور
3313 - 3324 of 3786