کبیری در دیدار با جامعه بازاریان و بازرگانان کیش مطرح کرد؛

نخستین گام در برنامه‌ریزی‌های، توسعه زیرساخت‌ها کیش است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/70220
ساعت 08:41 شنبه 17 آذر 1403
در راستای بیان دغدغه ها و بمنظور رفع موانع و مشکلات اقتصادی، اعضای هیئت مدیره جامعه بازاریان و بازرگانان کیش با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد کبیری در نشست هم اندیشی جامعه بازاریان و بازرگانان کیش با تاکید بر اینکه نظام گردشگری کیش را باید یک زنجیره متصل به هم ببینیم گفت: از نظام تامین مالی تا ورود گردشگر و دیگر بخش ها همگی جزو این زنجیره هستند و باید همه بخش ها را در کنار هم دید.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: سه محور بازرگانی، فناوری های نو و گردشگری باید تا سال 1412 تامین کننده بخش اعظم درآمدهای کیش باشند هر چند که تا تحقق این برنامه بسیار فاصله داریم.

وی در ادامه بیان داشت: برنامه ریزی های ما در جهت تحقق سه گام اساسی است. نخستین گام، توسعه زیرساخت ها شامل بخش های زیادی از جمله: بهداشت، آموزش، انرژی، اینترنت، تلفن و....است که در اولویت های توسعه زیرساخت ها و رسیدن به استاندارد است.

کبیری تشریح کرد: بحث مسکن از دیگر موضوعاتی است که باید در خصوص آن برنامه داشته باشیم. یکی از این طرح ها در حوزه مسکن می تواند طرح مشارکتی مسکن باشد که البته نیاز به بررسی های دقیق و کارشناسی دارد. در خصوص آموزش ایجاد امکانات مناسب و خوب آموزشی برای جزیره کیش بسیار مهم است که در دستور کار قرار دارد. همچنین در زمینه آب و برق که یکی از مهم ترین اولویت های زیرساحتی این جزیره است باید در خصوص تامین ناترازی تا عید نوروز برنامه ای برای حل این موضوع داشته باشیم.

وی افزود: در حوزه های سلامت و آموزش نیز طرح توسعه زیرساخت های این دو حوزه در دستور کار معاونت توسعه مدیریت قرار دارد و مذاکراتی نیز در حوزه آموزش انجام شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه در گام نخست و در مسیر توسعه زیرساخت ها نیاز به مشارکت جوامع و اصناف است تاکید کرد: در بحث مسکن باید اقداماتی انجام دهیم که هزینه مسکن برای کیشوندان و اقشار مختلف به ویژه کارگران کاهش یابد که جز با مشارکت امکانپذیر نیست.

کبیری به لزوم تامین مالی برای توسعه زیرساخت ها اشاره کرد و گفت: تامین مالی در دستور کار حوزه های اقتصادی و مالی است که باید به سرعت با راهکار مشخص در این زمینه برنامه عملیاتی تدوین شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از اصلاح فرآیندها به عنوان گام دوم برنامه راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش یاد کرد و افزود: بخشی از اصلاح فرآیندها به سازمان باز می گردد و بخشی به مقررات خودساخته دیگر سازمان ها که به منطقه آزاد کیش تحمیل شده است. در این خصوص دو کمیته تشکیل داده ایم کمیته موارد خاص که نگاهی به گذشته و موارد مشکل دار دارد و معاونان و مدیران سازمان موضوعات را بررسی و رسیدگی می کنند.

کمیته دوم کمیته تسهیل کسب و کار است و علاوه برموضوعات مالیات، گمرک و تامین اجتماعی، موضوع اصلاح فرآیندها نیز پیگری می شود و در این مسیر از مشاوران و مشورت جوامع و اصناف بهره گرفته می شود.

وی در ادامه به ایده نهایی برنامه راهبردی خود اشاره کرد و گفت: راه اندازی پنجره واحد مناطق آزاد به محوریت جزیره کیش از اقداماتی است که در این زمینه با دبیر شورایعالی مناطق آزاد نیز گفت وگو کرده ایم تا جزیره کیش پایلوت اجرای این طرح باشد. در این خصوص نیاز به مشورت بخش خصوصی داریم تا این پنجره واحد براساس دانش میدانی و با اصلاح فرآیندها باشد و بتوانیم از دولت الکترونیک به دولت دیجیتال برسیم.

کبیری اظهار داشت: در سه حوزه مالیات، گمرک و تامین اجتماعی تلاش می کنیم تا پیش از پایان سال نشست هایی در سطوح محلی و ملی داشته باشیم اما نیاز است در این خصوص با برنامه و بهره گیری از دانش بخش خصوصی حرکت کنیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص گام سوم گفت: طراحی بسته های تشویقی برای سرمایه گذاران و ارائه طرح های مشترک با اولویت گردشگری، گردشگری سلامت، گردشگری ورزشی و گردشگری رویداد محور از برنامه های سومین گام است که در بخش گردشگری رویداد محور، به توان فعالان اقتصادی و گردشگری جزیره کیش نیاز داریم و سازمان منطقه آزاد کیش هم تلاش می کند در مسیر برگزاری رویدادهای پیشنهادی موانع را از سر راه مجریان بردارد.

کبیری در پایان ابراز امیدواری کرد: با توان و انگیزه تیم مدیریتی و تعامل خوب بخش خصوصی شاهد رونق، پویایی و توسعه پایدار جزیره کیش باشیم.

در اين ديدار مديرعامل جامعه بازاريان و بازرگانان كيش نیز با اشاره به قانون چگونگي اداره مناطق آزاد گفت: عدم بازنگري در شيوه نامه هاي مصوب دهه 70 سازمان منطقه آزاد، سبب شده تا بسياري از تجار و بازرگانان به دليل وجود همين شيوه نامه هاي دست و پاگير، كيش را براي هميشه ترك كنند.

وي با بيان اينكه بازگشت تجار و بازرگانان قديمي به منطقه و جزيره ، سبب افزايش سطح كيفي و كمي كسب و كارها مي شود از مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش خواست تا نسبت به بازنگري در اين شيوه نامه ها با هدف تسهيل گري و ايجاد زيرساخت بازرگاني و تجارت، به رونق كسب و كارها كمك كند.
رحمان سادات نجفی همچنين بر ضرورت تبليغات و معرفي جزيره در سرزمين اصلي تأكيد كرد و گفت : مي توان با استفاده از ظرفيت شركت هاي بزرگ و موفق تبليغاتي، كيش را همچون گذشته به عنوان مهم ترين مقصد گردشگري كشور معرفي كرد.

در ادامه اين نشست ساير اعضاي جامعه بازاريان و بازرگانان كيش نيز به بيان مهم ترين مسائل و مشكلات صنوف مختلف جزيره پرداختند و از مديريت ارشد جزيره كيش خواستار رفع مسائل و مشكلات موجود شدند.

شناسه خبری: 70220

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند
گزارش عملکرد 9 ماهه منطقه آزاد چابهار
گزارش عملکرد اقتصادی منطقه آزاد ماکو در 9 ماهه سال 1403 منتشر شد
گزارش عملکرد 9 ماهه سازمان منطقه آزاد ارس در سال 1403
نظام پیشنهادات دبیرخانه شورای‌عالی در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري