معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد چابهار گفت: تاکنون 200 هزار گردشگر و مسافر از ابتدای تعطیلات تاکنون وارد چابهار شدهاند که این آمار نشان میدهد این شهرستان همچنان مقصد مسافران و گردشگران نوروزی است.
به گزارش فرینا؛ معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد چابهار گفت: امسال فصل نوروز در چابهار برای مسافران نوروزی متفاوتتر از سالهای قبل است چرا که نوروز امسال بخاطر همزمانی با ماه مبارک رمضان، مسافران بعد از افطار و در شبهای بهاری چابهار با اجرای برنامههای محلی و شاد، هم با آیینهای رمضانی مردم سیستان و بلوچستان و با فرهنگ و آدب رسوم مردم این استان آشنا خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه ورود سالانه یک میلیون مسافر و گردشگر به بندرچابهار را شاهد هستیم، افزود: این منطقه زیبای ساحلی بلوچستان ظرفیتهای فراوانی در حوزه گردشگری، اقتصادی و تجاری دارد و بیش از 700 اثر تاریخی، تفریحی، دیدنی و گردشگری از گواتر تا زرآباد وجود دارد که مسافران میتوانند از زیبایی های این منطقه لذت ببرند.
ریگی اظهار کرد: سواحل بکر و زیبای مکران در شهرستانهای بندری چابهار و کنارک واقع در جنوب شرقی ترین مرز آبی و خشکی و بهترین نقطه دسترسی کشور به آب های اقیانوسی و آزاد دنیا جذاب ترین مقصد گردشگری ایرانیان بویژه مردم استان سیستان و بلوچستان در تعطیلات نوروزی است.
وی با بیان اینکه امروز سفر به چابهار و سواحل طولانی و زیبای 541 کیلومتری آن به عنوان بهشت گمشده و ناشناخته در ایران برای ایرانیان خوش سفر و خوش ذوق و علاقه مند به طبیعت گردی از جذابیت ویژه ای برخوردار است، تصریح کرد: وجود طبیعت بکر، روستاهای صیادی، مناطق تاریخی و تفریحی، المان ها و مردمی مهربان با فرهنگ بومی و استفاده از لباس های محلی و زبان و گویش بلوچی و محلی، چابهار را به یکی از پرجاذبه ترین مناطق برای سفر و گشت و گذار تبدیل کرده است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد چابهار افزود: همین جذابیت ها سال به سال بر تعداد مسافران و گردشگران چابهار و سواحل مکران به ویژه در سال های اخیر افزوده است.
وی گفت: سازمان منطقه آزاد چابهار برای ایجاد شور و نشاط و خلق لحظات بیادماندنی برای گردشگران، با برپایی جشنواره بهار در بهار 17 تیم هنری از استان سیستان وبلوچستان را در نقاط مختلف شهر چابهار مستقر کرده تا ضمن ارائه خدمات فرهنگی ومعرفی جاذبههای گردشگری چابهار به مسافران نوروزی، آداب و رسوم مردم استان را هم در قالب هنر به نمایش بگذارند.
جشنواره «بهار در بهارِ» چابهار
دبیر جشنواره بهار در بهارِ چابهار افزود: برای معرفی بیشتر و بهترِ آئینهای سنتی مردمان استان سیستان و بلوچستان، جشنواره بهار در بهار را در سه بخش؛ موسیقی میدانی، تئاتر میدانی و جشنواره بهارگاهی طراحی کردیم که در جشنواره بهارگاهی هنرمندان ملی هم دعوت شده اند.
محمد دین دشتی عنوان کرد: بخش اصلی جشنواره در شهر چابهار توسط هنرمندان به اجرا در خواهد آمد و گردشگران میتواند از نزدیک به تماشایِ اجرای برنامههایی بنشیند که بسیار جذاب و دیدنی خواهد بود.