جزیره کیش مرکز آموزش غواصی خاورمیانه

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66675
ساعت 16:18 چهارشنبه 3 خرداد 1402
با موافقت وزیر ورزش و جوانان کشور و اختصاص کد جزیره کیش به عنوان مرکز آموزش غواصی خاورمیانه به فدراسیون غواصی و غریق نجات جمهوری اسلامی ایران، جزیره میزبان علاقمندان سراسر کشور به این رشته ورزشی خواهد بود.

به گزارش فرینا، در دیدار مهدی حیدری رئیس فدراسیون غواصی و غریق نجات جمهوری اسلامی ایران با سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش؛ بر ظرفیت ها و بسترهای ارزشمند جزیره کیش برای برگزاری رویدادهای غواصی و نجات غریق به ویژه در حوزه آموزش این رشته ورزشی تاکید شد.

سعید پورزادی در این نشست ضمن ابراز خرسندی از انتخاب جزیره کیش به عنوان مرکز آموزش غواصی خاورمیانه و تاکید بر لزوم اهمیت برنامه ریزی های راهبردی با رویکرد جهانی به این رشته ورزشی، گفت: ضمن ایجاد تعاملات بیشتر با کشورهای دیگر؛ همچون «امارات، بحرین، قطر و عمان» شاهد تحولات بزرگ ورزشی در این منطقه خواهیم بود.

پورزادی با بیان این که از برگزاری رویدادهای متنوع ورزشی به میزبانی جزیره کیش حمایت می کنیم، افزود: با فعالیت های اطلاع رسانی موثر و سطح انعکاس رسانه ای و تبلیغات محیطی گسترده برای معرفی ظرفیت های این رویداد ورزشی اقدام خواهیم کرد.

وی یکی از مولفه های «رویکرد جهانی» در این حوزه ورزشی را اقدامات ملی و برگزاری فستیوال های غواصی در سطح کشور عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به پتانسیل های موجود در کیش؛ فدراسیون غواصی و نجات غریق جمهوری اسلامی ایران می تواند نسبت به برگزاری نمایشگاه «مجموعه های تولید کننده وسائل و تجهیزات غواصی و انواع قایق های دنیا» در جزیره اقدام کند.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در تکمیل سخنان خود، خاطر نشان کرد: با برگزاری این رویداد بین المللی در سطح کشورهای برتر و حضور شرکت های داخلی و خارجی می توان گام های موثری در این زمینه برداشت و سازمان نیز از طرح ها و ایده های نوآورانه حمایت می کند.

مهدی حیدری با بیان این که جزیره کیش به عنوان مرکز برگزاری مسابقات غواصی و غریق نجات انتخاب شده است، گفت: با برنامه ریزی های لازم جزیره کیش محل مناسبی برای برگزاری رویدادهای این رشته ورزشی در سایت فدراسیون جهانی به ثبت خواهد رسید.

حیدری، اظهار داشت: جزیره کیش برای نخستین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان مرکز مستقل آموزش غواصی در خاورمیانه نقش آفرینی می کند.

وی، افزود: با حمایت سازمان منطقه آزاد کیش و اختصاص زمین به فدراسیون غواصی و نجات غریق جمهوری اسلامی از «آسیای میانه، عراق و حوزه خلیج فارس» می توانیم علاقمندان به این رشته ورزشی را جهت گذراندن دوره های آموزشی به جزیره و داخل ایران جذب کنیم.

رئیس فدراسیون غواصی و غریق نجات جمهوری اسلامی ایران با اشاره به این که در مسابقات کشور ایتالیا موفق به کسب مقام قهرمانی در بخش بانوان شدیم، اظهار داشت: سال آینده در مسابقات قهرمانی نجات غریق جهان در کشور استرالیا شرکت خواهیم کرد.

به گفته مهدی حیدری با حمایت سازمان منطقه آزاد کیش مسابقات نجات غریق در دو بخش آقایان و بانوان از سراسر کشور و فینال مسابقات مناطق آزاد همزمان در حوزه نجات غریق؛ برگزار می شود.

حیدری، افزود: در سال های گذشته عمده تمرکز فدراسیون در حوزه آموزش بود و برای نخستین بار ماه گذشته با اعزام تیم ملی غواصی آزاد به مسابقات کویت موفق به شکست خیلی از رکورد ها شدیم.

وی، تاکید کرد: شاید یکی از امن ترین نقاط ساحل ایران؛ جزیره کیش باشد و خوشبختانه ساماندهی که در جزیره کیش صورت پذیرفته این مهم نقطه عطفی است تا بتوانیم نفرات را با خیال راحت برای برگزاری مسابقات جذب کنیم.

رئیس فدراسیون غواصی و غریق نجات جمهوری اسلامی ایران، ظرفیت های پلاژ بانوان جزیره کیش و محصور بودن این مجموعه ورزشی را در سطح منطقه بی نظیر معرفی کرد و افزود: جذابیت جزیره کیش برای حضور ورزشکاران در بخش بانوان به مراتب خیلی بیشتر از آقایان است و رویکرد ویژه سازمان منطقه آزاد کیش به این رشته ورزشی باعث دلگرمی است.

شایان ذکر است در این دیدار؛ سید السادات حسینی رئیس کمیته غواصی کل کشور، محسن نظرپور مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات شهری و عزیزاله فرضی پور معاون مرکز ورزش و تفریحات سالم کیش حضور داشتند.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري