حجت الله عبدالملکی در بازدید از واحد دانش بنیان بتادنت منطقه آزاد ماكو:

رفع موانع تولید مبتنی بر دانش‌ بنیان‌ توسط سازمان های مناطق آزاد پیگیری شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/65436
ساعت 12:55 پنج‌شنبه 3 آذر 1401
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاري -صنعتي و ويژه اقتصادی گفت: رفع موانع و مشکلات بر سرراه شرکت های دانش بنیان توسط سازمان های مناطق آزاد پیگیری و مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش فرینا، «حجت الله عبدالملکی» در بازدید از واحد دانش بنیان بتادنت تولیدکننده انواع دندان های مصنوعی در منطقه آزاد ماکو، ضمن بازدید از مراحل تولید و بسته بندی این واحد تولیدی، قول مساعد به پیگیری مشکلات بر سر راه تولید کنندگان منطقه داد.

شرکت بتادنت منطقه آزاد ماکو، اخیرا با تأیید مرکز شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موفق به اخذ گواهی تاییده شرکت دانش بنیان شد.

این شرکت دانش بنیان یکی از شرکت های تولیدی فعال در حوزه تولید دندان های مصنوعی و ترکیبات اصلی محصولات حوزه تجهیزات پزشکی است.

شرکت بتادنت ماکو از سال1380برای تولید دندان مصنوعی و مواد دندانپزشکی راه‌اندازی شده است.

موسس این مجموعه علی صفرزاده است که وی جزء اولین بنیانگذاران تولید دندان مصنوعی و مواد دندانی در ایران است .

مهم‌ترین هدف‌ او از راه‌اندازی این مجموعه توسعه محصول، صادرات و تامین صددرصدی نیاز داخل کشور بوده است .

محصولاتی که شرکت در حال حاضر تولید و به بازار عرضه می‌کند شامل انواع دندان مصنوعی از جنس پلیمر متیل متاکریلات، دندان مصنوعی از جنس کامپوزیت و همچنین تولید پلیمرهای متیل متاکریلات برای اولین بار در ایران است که کاربرد آن در مصارف دندانپزشکی، پزشکی و همچنین بهداشتی می‌باشد. شایان ذکر است دانش فنی تولید پودرهای متاکریلات با همکاری اساتید برتر حوزه پلیمر ایران به دست آمده است.

محصولات تولیدی این شرکت دانش بنیان به کشورهای اروپایی و همچنین کشورهای همسایه از جمله ترکیه، پاکستان، عراق، آذربایجان، ارمنستان و افغانستان صادر می‌شود.در سال1393 و 1395 از طرف موسسه استاندارد ملی ایران به عنوان تولید کننده برتر ایران انتخاب شویم و در سال1394 به عنوان واحد صادر کننده نمونه منطقه آزاد تجاری ماکو انتخاب شد.

مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری -صنعتی و ويژه اقتصادی با حضور در شهرک صنعتی شماره یک،  از واحد تولیدی پوشاک گستر برسام منطقه آزاد ماکو بازدید کرد.

حجت الله عبدالملکی در این بازدید، قول مساعد به پیگیری مشکلات بر سر راه تولیدکنندگان بخصوص موضوع ارزش افزوده و مسائل بانکی داد.

مدیرعامل واحد تولیدی پوشاک گستر برسام، در این بازدید هدف این شرکت را صادرات محصولات به کشورهای هدف اروپایی عنوان کرد.

وحید عظیمی افزود: این واحد تولیدی با هدف تولید پوشاک شلوار با بالاترین کیفیت و بروزترین دستگاه ها و با هدف صادرات به کشورهای هدف اروپایی در منطقه آزاد ماکو راه اندازی شد.

عظیمی گفت: این واحد تولیدی با سرمایه گذاری اولیه 8 میلیارد تومان و اشتغالزایی اولیه 100 نفر آغاز به کار کرد که امروز بعد از فعال شدن همه خطوط تولید 400 نفر به طور مستقیم در آن مشغول کار هستند.

وی تصریح کرد: هم اکنون میزان تولید شلوارهای جین این واحد 1500 عدد است و برای فروش به بازارهای داخلی ارسال می شود و بزودی مقدمات صادرات و آغاز همکاری با برندهای مطرح اروپایی از جمله برند مَنگو اسپانیا به کشورهای اروپایی نیز فراهم خواهد شد.
 
مدیرعامل واحد تولیدی پوشاک گستر برسام، گفت: مواد اولیه این واحد تولیدی اکثرا از کشور ترکیه و بخشی نیز از داخل تامین می شود.

در حال حاضر، واحد تولیدی پوشاک گستر برسام، با ظرفیت 100 درصد و در سه شیفت کاری در حال تولید پوشاک است.

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو