جهاد دانشگاهی همیار پروژه‌های دانش بنیان منطقه آزاد چابهار شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/64658
ساعت 15:51 شنبه 25 تير 1401
مسئول اداره سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: درحال حاضر 26 شرکت و هسته دانش بنیان در منطقه آزاد چابهار فعال است و جهاد دانشگاهی با توجه به رسالت و تجربه 42 ساله خود می‌تواند همیار و تجاری‌ ساز ظرفیت این شرکت‌ها شود.

به گزارش فرینا به نقل از ایسنا، نصرالله ابراهیمی اظهار داشت: جهاد دانشگاهی از همان اوایل انقلاب اسلامی در سال 1359 تشکیل شد و خوشبختانه در دوره فعالیت 42 ساله خود پروژه‌ها و طرح‌های مهم تحقیقاتی را وارد عرصه اجرا و  تجاری‌سازی کرده است که پروژه‌های افتخار آفرین مثل فناوری سلول‌های بنیادی محصول  این نهاد علمی و تحقیقاتی ـ پژوهشی است.

ابراهیمی با بیان اینکه درحال حاضر 26 شرکت و هسته دانش‌ بنیان در منطقه آزاد چابهار فعال است، افزود: رسالت مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها از جمله جهاد دانشگاهی ایجاد ارتباط بین صنعت و دولت برای تجاری کردن پروژه‌های تحقیقاتی و دانش بنیان است که با توچه به تجربه و رسالت این نهاد انتظار داریم همیار شرکت‌های دانش بنیان منطقه آزاد چابهار برای تجاری‌سازی ظرفیت‌های آن‌ها شود.

وی تصریح کرد: شرکت‌های دانش بنیان منطقه آزاد چابهار در زمینه‌های تولید محتوا، گردشگری، طراحی و تولید صنایع بومی، استعدادیابی، حوزه‌های طراحی پارچه، ساخت مسکن، پزشکی و پرستاری، تولید قطعات فایبرگلاس و تجهیزات انرژی تجدیدپذیر و هم چنین هواپیماهای بدون سرنشین در منطقه آزاد چابهار فعال است که جهاد دانشگاهی می‌تواند در حمایت از طرح‌های تحقیقاتی آن‌ها و همچنین تجاری‌سازی و برندیگ پروژه‌هایشان نقشی بی‌بدیل اجرا کند.

مسئول اداره سازمان منطقه آزاد چابهار با اشاره به پایین بودن شاخص‌های زندگی در جنوب سیستان و بلوچستان و به ویژه چابهار تأکید کرد: جهاد دانشگاهی با تکیه بر توان مطالعاتی ـ پژوهشی و اجرایی خود می‌تواند برای رشد شاخص‌ها پروژه‌های مشترک علمی با دستگاه‌های اجرایی تعریف کند چراکه پروژه‌های فن محور و دانش بنیان عمرانی و اجتماعی نسبت به پروژه‌های عادی بازدهی بالا و صرف هزینه و سرمایه‌گذاری کمتری دارد.

آخرین اخبار

مهمترین کمک نظام تصمیم‌گیری اجرایی کشور به بخش خصوصی رفع موانع است
دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی با رهبر انقلاب
کارگروه‌های تخصصی «صادرات»، «فناوری و نوآوری» ، «مالیات» و «سرمایه‌گذاری و بهبود محیط کسب و کار» دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد برگزار شد
کسب عنوان «کارشناس برتر روابط عمومی‌ ایران» 
مصاحبه اختصاصی فرینا با دکتر ایرج حاتمی مدرس دانشگاه و کارشناس مشاور در امور توسعه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران