همکاری‌های بین‌المللی دانشگاهی میان چابهار و کراچی آغاز شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/62593
ساعت 09:21 چهارشنبه 28 مهر 1400
سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار گفت: در راستای افزایش تعاملات بین‌المللی در حوزه آموزش میان دانشگاه بین‌المللی چابهار و دانشگاه کراچی واقع در پاکستان طی نشستی به صورت مجازی با مدیران دانشگاه کراچی موضوعات مختلف مطرح و بررسی شد.

به گزارش فرینا، ناصر آبروِش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این خصوص اظهار داشت: در این جلسه موضوعات مختلفی ازجمله بورسیه بین‌الملل، آزمون آیلتس، مسائل فرهنگی و بورس بومیان مستقر در مرز ریمدان در حوزه پاکستان مطرح شد.

آبروش ادامه داد: در همین راستا به دانشجویانی که خانواده‌های آن‌ها در دو طرف مرز ریمدان زندگی می‌کنند و به نوعی تابعیت دو کشور را دارند بورسیه تحصیلی ‌و پذیرش آزاد در راستای شیوه نامه‌ها اعطا می‌شود.

وی با بیان اینکه در کراچی چندین مجموعه دانشگاهی در حال تدریس زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی هستند تصریح کرد: همچنین مقرر شد دانشجویان کشور همسایه و برادر (پاکستانی) که به زبان فارسی مسلط هستند در دانشگاه بین‌المللی چابهار به طرق مختلف و بر اساس شیوه‌نامه‌های داخلی بورس کامل، بورس تحصیلی و پذیرش آزاد برای دو سال آتی به منظور گسترش ارتباطات در نظر گرفته شود.

سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به موضوع اشتراکات بین دو دانشگاه پرداخت و گفت: به عنوان مثال در رشته‌های مورد نیاز چابهار و کراچی می‌توانیم در مباحث آموزشی تا مقطع کارشناسی ارشد رشته‌های انیمیشن و تولید محتوا، پتروشیمی، آی‌تی و فولاد و گردشگری همکاری‌های مطلوبی داشته باشیم و در واقع بحث مهم تبادل رشته و دانشجو رقم بخورد تا نقش آموزشی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی ، امنیتی مرزها پایدار بماند.

سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار اضافه کرد: البته به دنبال رشته‌هایی هستیم که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشد و این موضوع برای ما حائز اهمیت است و همچنین پس از انعقاد تفاهم‌نامه، آموزشگاه زبان اردو نیز در دانشگاه بین‌المللی چابهار راه‌اندازی خواهد شد.

آبروش ادامه داد: در این نشست مقرر شد پیش‌نویس اولیه تفاهمنامه طی 10 روز آینده تهیه و در نخستین زمان ممکن مبادله شود.

وی با بیان اینکه چابهار و کراچی ظرفیت مناسبی برای همکاری دارند افزود: پیگیری این موضوع به این علت است که طی سال‌های آینده دانشگاه بتواند به عنوان موتور توسعه نقش خود را در خصوص مهمترین بندر راهبردی و پایتخت دریایی جمهوری اسلامی ایران و بندر گوادر به عنوان مهمترین بندر کشور پاکستان در قالب شریک تجاری فعالیت کند و ضمن تبادل اطلاعات آموزشی از ظرفیت‌های طرفین استفاده شود.

این نشست به صورت مجازی و با حضور نماینده وزارت امور خارجه در چابهار، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی، بیگیان نماینده روابط بین‌الملل، سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار و قائم مقام دانشگاه کراچی و مدیران آموزشی برگزار شد.

 

شناسه خبری: 62593

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو