سالانه بیش از 500 هزار تن انواع عصاره توسط شرکت چاشنی زرین تولید می شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/62002
ساعت 14:57 يکشنبه 10 مرداد 1400
مدیر عامل شرکت چاشنی زرین البرز گفت: سالانه بیش از 500 هزار تن انواع عصاره و چاشنی غذایی توسط این شرکت که در منطقه ویژه اقتصادی پیام مستقر است تولید و در داخل و خارج از کشور به فروش می رسد.

به گزارش فرینا، شیرزاد احمدی افزود: این شرکت در سال 95 و با ثبت برند ZERبا هدف تولید و بسته بندی انواع عصاره ها، چاشنی های غذایی، سوپ های نیمه آماده و روغن زیتون در منطقه ویژه اقتصادی پیام فعالیت خود را آغاز کرد.

احمدی اضافه کرد: با مجموع اقدامات صورت گرفته شرکت توانایی صادرات سالانه یک هزار تن انواع عصاره به ارزش بیش از 2 میلیون دلار و 400 تن انواع سوپ نیمه آماده به ارزش بیش از یک میلیون دلار را دارد.

وی خاطر نشان کرد: با بهبود و بررسی مستمر زیر ساخت های فناوری و رعایت اصول رضایت مشتری، تولید با اولویت و هدف غذای سالم در این هولدینگ و شرکت های مجموعه آن نهادینه شده است.

همچنین شرکت چاشنی زرین البرز موفق شده فرصت شغلی برای حداقل 35 نفر به صورت مستقیم و 300 نفر به صورت غیر مستقیم را ایجاد که این راه تا رسیدن به هدف تولیدات هر چه بیشتر و با کیفیت تر و اشتغال زایی ادامه خواهد داشت.

آخرین اخبار

برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم
همکاری با اکو انتخاب نیست؛ مسیر راهبردی آینده منطقه است
بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از اداره کل گمرک منطقه
ارس تنها منطقه آزاد عضو سازمان جهانی گردشگری است
ارس در فهرست بررسی پایتخت‌های گردشگری جدید قرار می‌گیرد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی