سالانه بیش از 500 هزار تن انواع عصاره توسط شرکت چاشنی زرین تولید می شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/62002
ساعت 14:57 يکشنبه 10 مرداد 1400
مدیر عامل شرکت چاشنی زرین البرز گفت: سالانه بیش از 500 هزار تن انواع عصاره و چاشنی غذایی توسط این شرکت که در منطقه ویژه اقتصادی پیام مستقر است تولید و در داخل و خارج از کشور به فروش می رسد.

به گزارش فرینا، شیرزاد احمدی افزود: این شرکت در سال 95 و با ثبت برند ZERبا هدف تولید و بسته بندی انواع عصاره ها، چاشنی های غذایی، سوپ های نیمه آماده و روغن زیتون در منطقه ویژه اقتصادی پیام فعالیت خود را آغاز کرد.

احمدی اضافه کرد: با مجموع اقدامات صورت گرفته شرکت توانایی صادرات سالانه یک هزار تن انواع عصاره به ارزش بیش از 2 میلیون دلار و 400 تن انواع سوپ نیمه آماده به ارزش بیش از یک میلیون دلار را دارد.

وی خاطر نشان کرد: با بهبود و بررسی مستمر زیر ساخت های فناوری و رعایت اصول رضایت مشتری، تولید با اولویت و هدف غذای سالم در این هولدینگ و شرکت های مجموعه آن نهادینه شده است.

همچنین شرکت چاشنی زرین البرز موفق شده فرصت شغلی برای حداقل 35 نفر به صورت مستقیم و 300 نفر به صورت غیر مستقیم را ایجاد که این راه تا رسیدن به هدف تولیدات هر چه بیشتر و با کیفیت تر و اشتغال زایی ادامه خواهد داشت.

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو