نقش سازمان منطقه آزاد اروند تسهیل گری و رفع موانع است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/61555
ساعت 11:11 شنبه 8 خرداد 1400
سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند در نشست کارگروه رفع موانع تولید، تجارت و صادرات؛ گفت: باید موانع را از سر راه تجار و تولید کنندگان برداریم و نقش تسهیل گر را ایفا کنیم.

به گزارش فرینا، حسین گروسی اقتصاد تک محصولی وابسته به نفت را اشتباه دانست و اظهار داشت: یکی از مشکلات کشور وابستگی به نفت و وفاصله گرفتن از تجارت در حوزه های دیگر است.

گروسی تصریح کرد: ایران با 15 کشور مرز مستقیم دارد و به لطف خدا در چهارراه جهان قرار گرفته که کم تر کشوری از چنین ظرفیتی برخوردار است؛ اما متأسفانه آنطور که باید نتوانسته ایم از این موهبت استفاده کنیم.
حسین گروسی حل بعضی موانع را تنها با یک تصمیم صحیح و نامه نگاری ساده بدون هزینه عنوان کرد و افزود: برگزاری این جلسات باید منجر به شناسایی موانع و رفع آنها شود؛ همه ما باید کمک کنیم؛ نمایندگان ظرفیت های اثرگذاری هستند که می بایست در همه امورکشور اظهار نظرکنند.

وی با بیان اینکه هنر ما شناسایی، هماهنگی و رفع موانع است، اذعان داشت: بازرگانی خوب، تولید را رونق می بخشد؛ چراکه این مسائل زنجیروار به یکدیگر متصل هستند و تنها با حل یک مورد نمیتوان به نتیجه رسید. زنجیره ها باید به یکدیگر وصل و ارتباط ارگانیک برقرار شود تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند با تأکید بر ایجاد مواردی که ماندگاری را در آبادان و خرمشهر میسر می کند، گفت: برای ماندگاری شهروندان در این دو شهر باید فکر کرد و نیازهای مردم را پیدا کنیم؛ بی شک مواردی نظیر آموزش، بهداشت و درمان، امنیت و اشتغال اگر در منطقه ای مهیا باشد، ماندگاری جمعیت نیز بیشتر خواهد بود.

گروسی خاطرنشان کرد: در راستای حل مشکلاتی که در این نشست مطرح شد؛ همه باید تجربیاتمان را روی هم بریزیم تا تجربه بزرگی ایجاد شود و انرژی مان یکی.

وی آبادان و خرمشهر را یک منطقه واحد به نام اروند خواند که نباید بحثی بین آنها شکل بگیرد و افزود: برای درست انجام دادن رسالتمان باید مشکلات را شناسایی و توزیع متوازن شکل بگیرد .

او با انتقاد از شیوه پراکنده کاری و ایجاد هزینه های زیاد جاری در مقایسه با هزینه کرد برای تولید، صنعت و تجارت، گفت: قانون طبق ماده 65 احکام دائمی به مناطق آزاد تفویض اختیار و اجازه تشکیل اداره کل برخی ادارات خصوصا آنهایی که بیشتر مورد نیاز است، نظیر صمت، کشاورزی و محیط زیست را داده که نیاز داریم هر چه سریع تر انجام شود.

سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند ایجاد ید واحد را در حل مشکلات و معضلات منطقه مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: بر اساس مطالعات استراتژیک و راهبردی گذشته و حال باید تصمیم بگیریم نیاز منطقه چه چیزهایی است و سپس اولویت بندی و برنامه ریزی راهبردی انجام دهیم.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري