در بیست و هفتمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه سازمان منطقه آزاد قشم عنوان شد؛

کاهش بیماران کرونایی قشم به یمن حضور کادر درمان پرتلاش/ بازنگری درآمدها باهدف ایجاد درآمد پایدار و جدید در سازمان منطقه آزاد قشم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/58221
ساعت 15:09 پنج‌شنبه 22 آبان 1399
بیست و هفتمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه سازمان منطقه آزاد قشم با تمرکز بر موضوع کاهش بیماران کرونایی قشم نسبت به استان و بازنگری درآمدها باهدف ایجاد درآمد پایدار و جدید در سازمان منطقه آزاد قشم تشکیل جلسه داد.

به گزارش فرینا به نقل از نسل برنا، بیست و هفتمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه سازمان منطقه آزاد قشم شامگاه چهارشنبه 21 آبان ماه با حضور حمیدرضا مومنی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، محمدباقر سعادت، عضو هیات مدیره و جمعی از معاونان، مدیران و مشاوران این سازمان در مرکز بین المللی رشد برگزار شد.

این جلسه با بررسی مصوبات قبلی آغاز شد و با گزارشی از وضعیت کرونا در جزیره توسط مرتضی شیخ زاده، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم ادامه پیدا کرد.

در ادامه عابدین سعادت فر، معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم به بررسی و بازنگری درآمدهای پایدار و جدید سازمان منطقه آزاد قشم بر اساس مدیریت های بر اساس واحدهای درآمدزا پرداخت.

سعادت فر با اشاره به پیشنهادات ارایه شده جهت کمک به افزایش درآمدی بیان داشت: این پیشنهادات بعد از بررسی های دقیق توسط مدیریت های مربوطه، برای تصمیم گیری نهایی به هیات مدیره ارایه می شود.

امیر سلکی، مدیر منطقه ویژه اقتصادی و امور درگهان نیز به توضیح در مورد گزارشی از ممیزی اصناف درگهان با محوریت تعداد مجوزهای صادر شده در بخش‌های مختلف  پرداخت و افزود: از زمان فعالیت این منطقه آزاد تاکنون در شهر درگهان تعداد 11 هزار و 13 پروانه کسب صادر شده است.

وی آمار افراد شاغل در شهر درگهان را 10 هزار و 749 تَن عنوان کرد و گفت: با احتساب شاغلان در منطقه ویژه و اقتصادی، رقم اشتغال در منطقه تحت این مدیریت به 12 هزار و 420 تَن می رسد.

 ارایه گزارشی از ممیزی مدیریت ثبت شرکت ها توسط رویا زاهدنیا، دستور کار دیگری بود که در این جلسه به آن پرداخته شد.

 مدیر ثبت شرکتهای سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به رقم شرکت های به ثبت رسیده از تاریخ 30 تیرماه 1374 تا 30 مهرماه امسال گفت:  در این مدت تعداد 6 هزار و 803 شرکت و تعداد 115 علایم و اسامی تجاری در این منطقه آزاد به ثبت رسیده، همچنین دو هزار و 269 سند قطعی در واحد املاک و اراضی ثبت شده است.

پخش گزارشی از وضعیت عرضه میوه و تره بار در قشم توسط مدیریت حراست و بازرسی و شکایات موضوع دیگر این جلسه بود.

*سیاست گذاری مدیریت منطقه ویژه با اولویت توسعه متوازن / رضایتمندی مردم اولویت نخست منطقه آزاد قشم

حمیدرضا مومنی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با جمع بندی گزارش های مطرح شده از مدیریت منطقه ویژه اقتصادی و امور درگهان خواست تا سیاست های این مدیریت را براساس توسعه متوازن محدوده مذکور برنامه ریزی کند و اظهار داشت: تخصیص بودجه به شهر درگهان و محدوده منطقه ویژه اقتصادی، باتوجه به اشتغالزایی بالا و ظرفیت های گسترده آن باید مورد بازبینی قرار گرفته و برنامه های خوبی برای آن طراحی شود.

وی همچنین بر لزوم سرعت بخشیدن به احداث میدان میوه و تره بار در قشم تاکید کرد و از مدیر بازرگانی و اصناف خواست تا با افزایش مراکز عرضه و بررسی راهکارهایی برای کنترل قیمت ها به منظور ایجاد شرایطی تسهیل شده برای شهروندان اقدام کند.

مومنی در پایان بر لزوم نظارت دقیق مدیران بر عملکرد پرسنل و توجه به رضایتمندی ارباب رجوع تاکید کرد و افزود:  برای سالم‌سازی و رعایت منافع مخاطبان، در کنار شفاف‌سازی و استفاده ازنرم افزارهای الکترونیک و به روز در ساختار سازمان، هر اقدامی که به روند سالم سازی این سیستم کمک می کند را باید انجام داد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري