پرداخت تسهیلات کرونایی برای بنگاه های فاقد بیمه محدوده منطقه آزاد ارس

لینک کوتاه: freena.ir/detail/57011
ساعت 09:00 دوشنبه 30 تير 1399
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مطابق اعلام وزارت کار با توجه به مصوبه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، صاحبان و شاغلان کسب و کارهای فاقد کد بیمه و کد کارگاهی، مورد حمایت دولت قرار می گیرند.

به گزارش فرینا، عیسی منصوری با اعلام این خبر افزود: بنا به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با هدف کمک و حفظ اشتغال فعالان اقتصادی و کسب و کارهای دارای مجوز فعالیت از دستگاه اجرایی مربوطه که براثر شیوع بیماری کرونا آسیب بیشتری دیده اند و فاقد پرونده بیمه ای نزد سازمان تأمین اجتماعی می باشند، پرداخت تسهیلات به واحدهای کسب و کار بیمه نشده بیشتر آسیب دیده از کرونا در کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا مورد تأیید قرار گرفت.

منصوری در این باره گفت: پرداخت تسهیلات به واحدهای کسب و کار ذیل 14رسته مصوب که فاقد کدکارگاهی سازمان تأمین اجتماعی و یا لیست بیمه‌ای باشند، پس از شناسایی و اعلام دقیق مشخصات این واحدها در حوزه کارفرمایی و خویش فرمایی به انضمام کدملی کارفرما و شاغلین آن و اعلام به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت ثبت و پایش در سامانه کارا امکانپذیر خواهد بود و متقاضیان مشمول با مراجعه به سامانه کارا – تسهیلات کرونا به آدرس https://kara.mcls.gov.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

 معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه تسهیلات به ازای هر فرد شاغل در آن واحدها پرداخت می شود، گفت: برای اشخاص حقیقی خویش فرما یا خود اشتغال، مبلغ 60میلیون ریال، برای واحدهای کسب و کاری که امکان اثبات رابطه کارفرما ـ کارکن وجود ندارد، صرفا به کارفرما مبلغ 60 میلیون ریال و برای واحدهای کسب و کاری که امکان اثبات رابطه کارفرما- کارکن وجود دارد، به ازای هر شاغل مبلغ80 میلیون ریال تعلق خواهد گرفت.

منصوری افزود: علاوه بر اینکه متقاضیان باید دارای مجوز فعالیت از دستگاه بخشی باشند، همچنین باید در سال گذشته و جاری فعال باشند مگر آنکه براساس مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، فعالیت آنها متوقف شده باشد.

به گفته وی، نرخ سود تسهیلات پرداختی از سوی مؤسسات عامل به مشمولان، 12 درصد است. حداکثر زمان پرداخت تا پایان تیرماه 99 تعیین شده و مدت بازپرداخت تسهیلات نیز با احتساب دوره تنفس، 24 ماه و از ابتدای آبان ماه 99 تعیین گردیده است و در صورتی که تسهیلات گیرنده نسبت به بازپرداخت تسهیلات در موعد مقرر اقدام نکند؛ موظف به بازپرداخت منابع با نرخ ۲۴ درصد، شامل ۱۸ درصد سود و ۶ درصد جریمه خواهد شد.

شناسه خبری: 57011

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري