دژپسند:

در شرایط كنونی وزارت اقتصاد متكفل تامین نود درصد منابع بودجه كل كشور است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/56977
ساعت 11:31 شنبه 28 تير 1399
وزیر امور اقتصادی و دارایی در جلسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در شرایط كنونی وزارت اقتصاد متكفل تامین نود درصد منابع بودجه كل كشور است.

به گزارش فرینا به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (ایران شادا)، فرهاد دژپسند طی سخنانی در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در سال جاری، بودجه ای را تجربه می کنیم که سهم نفت در آن کاهش یافته است و بر اساس پیشنهادات وزارت اقتصاد و دیگر دستگاه های اجرایی، بخشی از هزینه های دولت، از محل کاهش هزینه های جاری دولت، قابل جبران است.
تلاش ما بر این است که رقم پیش بینی شده در بودجه سال جاری از طریق واگذاری اموال و دارایی های دولت، درآمد های مالیاتی با رعایت شرایط کسب و کارها بویژه در شرایط شیوع کرونا و آسیب های ناشی از آن و فروش انواع اوراق تامین شود.
دژپسند محل تامین مابقی رقم اعلام شده را، واگذاری های دولت، فروش انواع اوراق و افزایش درآمد های مالیاتی عنوان کرد و گفت: هرچند فروش اوراق از سوی برخی صاحبنظران در شرایط حاضر دارای ایراداتی نیز است ولی این امر، به مراتب بهتر از استقراض از بانک مرکزی است که عده ای از سر شیطنت، دولت را به آن متهم می کنند.
وی با بیان اینکه استقراض از بانک مرکزی در بر دارنده پیام تورم بالا و بهم ریختن نظام های پولی کشور، تحت تاثیر سیاست های مالی دولت است، تاکید کرد: از ابتدای دولت یازدهم تا کنون، حتی یک ریال هم از بانک مرکزی استقراض نشده است.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه وزارت اقتصاد در آستانه تجربه بودجه غیرنفتی، متکفل تامین بیش از ۹۰ درصد منابع بودجه ای است، اظهار داشت: زمانی که از نفت عبور می کنیم، اولین و تمیزترین منبع تامین مالی، درآمد های مالیاتی است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري