مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با اعمال تغییراتی در پروژه ترمینال فرودگاه کیش و افزایش پل های تلسکوپی که هر کدام قابلیت تخلیه و مسافرگیری همزمان دو ایرلاین را دارد ظرفیت مسافری این فرودگاه از 3 میلیون نفر به 6 میلیون نفر خواهد رسید
به گزارش فرینا، غلامحسین مظفری مدیرعامل و تعدادی از معاونین و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش، صبح امروز در بازدید پروژه ترمینال فرودگاه بین المللی کیش از تامین 10 پل تلسکوپی به ارزش ریالی بالغ بر 55 میلیارد تومان خبر داد و گفت: با انعقاد قرارداد با یکی از شرکت های دانش بنیان کشور نخستین پل تلسکوپی وارد پروژه ترمینال فرودگاه بین المللی کیش شد.
مظفری در ادامه افزود: بر اساس انعقاد این قرارداد که تعداد آن از "5 به 10 پل تلسکوپی" افزایش یافته است هر دو هفته یکی از پل های تلسکوپی به پروژه ترمینال فرودگاه بین المللی کیش اضافه می شود.
وی ضمن قدردانی از شرکت ملزومات برق و معاونت علمی ریاست جمهوری در خصوص تخصیص تسهیلات و پشتیبانی دانش و فنی این پروژه تصریح کرد: این مهم در سالی که "جهش تولید" از سوی مقام معظم رهبری نام گذاری شده است با کمک صندوق پژوهش و نوآوری و تعهداتی که سازمان منطقه آزاد کیش داشت یکی از نیازهای جدی کشور در بخش تجهیزات فرودگاهی با بهره گیری از تخصص و تجربه شرکت طرف قرارداد به بهره برداری می رسد.
مظفری در خصوص تامین منابع مالی برای پروژه ترمینال فرودگاه بین المللی کیش گفت: با انتشار اوراق صکوک 90درصد سفارش تجهیزات فرودگاه انجام شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که بیش از 420 نفر در این پروژه مشغول به کار هستند اظهار داشت: با افزایش نیروی انسانی؛ فعالیت این پروژه سرعت بیشتری خواهد گرفت و تلاش بر این هست تا پایان سال جاری این مجموعه به بهره برداری برسد.
در ادامه این بازدید معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که این پروژه در قالب دو قرارداد محقق می شود و گفت: در قرارداد نخست مبلغی بالغ بر 260 میلیارد تومان هزینه این پروژه شد و در قرارداد دوم نیز با توجه به متغیر بودن قیمت ها 17 و نیم میلیون یورو به ارزش ریالی 94 میلیارد تومان بر آورد هزینه شده است و تا حدود 150 میلیارد تومان افزایش خواهد داشت.
مصطفی خانزادی با بیان این که هر کدام از پل های تلسکوپی طبق قرارداد 5 و نیم میلیارد تومان هزینه شده است گفت: تامین ده پل تلسکوپی بالغ بر 55 میلیارد تومان توسط شرکت داخلی دانش بنیان انجام شده است که مشابه آن توسط شرکت خارجی سه برابر قیمت تمام شده است.
خانزادی افزود: براساس برنامه زمان بندی جبرانی این پروژه در اسفند ماه سال جاری به بهر برداری خواهد رسید،
معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش در پایان گفت: مسافرگیری و حمل بار در این فرودگاه قابلیت های خیلی خوبی را برای سرزمین اصلی و کشورهای همجوار فراهم می کند.