خورشید گرفتگی ۹۸ درصدی در چابهار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/56687
ساعت 07:07 دوشنبه 2 تير 1399
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزادچابهار گفت: خورشید گرفتگی ۹۸ درصدی روز یکشنبه (یکم تیرماه) از حدود ساعت ۹ صبح در چابهار آغاز شد و ساعت ۱۰ و ۱۵ دقیقه به اوج رسید و در نهایت ساعت ۱۲ این رویداد جذاب نجومی پایان یافت.

به گزارش فرینا، محمداکبر چاکرزهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: سازمان منطقه آزاد چابهار امکان رصد ایمن خورشید گرفتگی را برای مردم و کارشناسان نجوم برنامه ریزی کرده بود و بسیاری از مردم با امکانات پیش‌بینی شده با دانش نجوم و رویت این پدیده نجومی آشنا شدند.

چاکرزهی گفت: وقوع رخداد کسوف فرصتی کم‌نظیر برای شناساندن ظرفیت‌های گردشگری نجومی سیستان وبلوچستان بویژه منطقه آزاد چابهار به سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به گردشگری علمی در سراسر کشور بود که سازمان منطقه آزاد چابهار در مسیر ترویج دانش نجوم در میان علاقمندان به این علم در منطقه، برنامه ویژه‌ای را برای رصد عمومی این پدیده نجومی با تلسکوپ زیر نظر اساتید نجوم و کارشناسان مجرب تدارک دید.

وی گفت: با توجه به اینکه رویت این رویداد نجومی با چشم غیرمسلح برای چشم آسیب‌زا بود از این رو این سازمان تلاش کرد امکان حضور کارشناسان و تجهیزات پرتابل مربوطه را برای رصد عمومی این کسوف جزئی فراهم کند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزادچابهار خاطرنشان کرد: کارشناسان که از چهره‌های شناخته شده ترویج نجوم در ایران بودند توانستند با تلسکوپ و دیگر تجهیزات نجومی خورشید گرفتگی را رصد کنند.

چاکرزهی افزود: در ۴۸ ساعت گذشته اساتید نجوم، کارشناسان رصد، عکاسان نجومی و کارشناسان مجرب در زمینه مبارزه آلودگی نجومی و نماینده پارک‌های آسمان تاریک آموزش‌های لازم را به مردم چابهار کنارک و دشتیاری در خصوص شناخت سیارات آسمان، کهکشان‌ها و خسوف و کسوف ارائه کردند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري