از ۲۳ لغایت ۲۴ بهمن‌ماه ۹۸ در منطقه آزاد چابهار برگزار می‌شود؛

جشنواره‌ای بارنگ و طعم غذاهای مکران

لینک کوتاه: freena.ir/detail/55158
ساعت 10:42 دوشنبه 7 بهمن 1398
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: جشنواره ملی گردشگری غذا و ترشیجات بومی و محلی بارنگ و طعم غذاهای مکران ۲۳ تا ۲۴ بهمن‌ماه ۹۸ در پلاژ ساحلی تیس منطقه آزاد چابهار برگزارمی شود.

به گزارش فرینا، محمداکبر چاکرزهی افزود: در بخش مسابقه این جشنواره آشپزها با غذای اصلی، پیش‌غذا، دسر، نوشیدنی، ترشی و دورچین و دمنوش نوشیدنی با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

چاکرزهی اضافه کرد: این جشنواره در سه بخش استعدادیابی آشپزی، انتخاب برترین مراکز عرضه غذا و غذاهای خانگی برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: در بخش‌های مختلف این مسابقه به برندگان تندیس، لوح تقدیر به نفرات اول تا پنجم و جوایز نقدی ۱۰ تا ۵۰ میلیون پرداخت می‌شود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: آخرین‌مهلت ثبت‌نام ۱۵ بهمن‌ماه ۹۸ و علاقه‌مندان به شرکت در این رقابت به سایت سازمان منطقه آزاد چابهار با لینک زیر http://cfzo.ir/jashnvare_ghaza  مراجعه یا با شماره تلفن ۰۵۴۳۵۳۱۲۳۳۳ و دورنگار ۰۵۴۳۵۳۱۲۲۴۴ تماس حاصل فرمایند.

شایان‌ذکر است؛ برگزاری ورکشاپ غذا و اجرای برنامه‌های جذاب و مفرح از برنامه‌های جنبی این جشنواره هستند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار منصوب شد
اشتغال 113 نفر با سرمایه‌گذاری 10 میلیون دلاری تولید محصولات روشنایی در منطقه آزاد انزلی
اینفوگرافی؛ گزارش صادرات و واردات منطقه آزاد اروند در 9ماه سال جاری
اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران