مشاور وزیر راه و شهرسازی گفت: بندرچابهار با توجه به موقعیت راهبردی و جایگاه مهم در منطقه آماده نقشآفرینی بینالمللی است و میتواند از قطبهای مهم تجارت و اقتصاد باشد.
به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، مرتضی باقری در نشست تخصصی زیرساختهای ارتباطی بنادر شهید بهشتی و شهیدکلانتری چابهار اظهار داشت: بندر چابهار به عنوان بزرگترین بندر اقیانوسی کشور برای دولت اهمیت زیادی دارد؛ این بندر آماده نقش آفرینی بین المللی است که با توجه به این مهم باید در حوزه راه و ریل نیز اقدامات هماهنگی انجام شود.
باقری افزود: توسعه متوازن زیرساختهای ارتباطی بندر چابهار از ضرورتهای مهم است.
مشاور وزیر راه و شهرسازی گفت: با توجه به اهمیت توسعه متوازن زیرساختهای ارتباطی بندر چابهار، باید در جهت پیشرفت پروژههای جادهای و ریلی به صورت هماهنگ اقدام شود.
وی بیان کرد: با موافقت رهبر معظم انقلاب اعتبارات خوبی از محل صندوق توسعه ملی به پروژه راه آهن چابهار ـ زاهدان اختصاص یافته است.
مشاور وزیر راه و شهرسازی از اقدامات بندر چابهار در ایجاد زیرساختهای بندری و پسکرانهای تقدیر کرد و افزود: سازمان بنادر و دریانوردی در ایجاد زیرساختهای بندری در چابهار نسبت به دیگر بخشها پیشتاز بوده است.
سید حسین میرشفیع، مشاور و نماینده وزیر راه و شهرسازی در امور توسعه زیربنایی و طرحهای ویژه نیز گفت: زیرساختهای ایجاد شده در بندر چابهار و افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری این بندر بسیار خوب است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز با تاکید بر اهمیت توسعه متوازن زیرساختهای ارتباطی بندر چابهار گفت: با ایجاد زیرساختهای دریایی، بندری، ریلی، جادهای و گردشگری بویژه در زمینه حمل و نقل دریایی و ترافیک بار و کالا، سواحل مکران به یک قطب جهانی در حوزههای اقتصاد و گردشگری دریایی تبدیل خواهد شد.
بهروز آقایی با اشاره به توانمندی بندر چابهار در تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی و پذیرش کشتیهای اقیانوس پیما خواستار تسریع در ساخت پروژه راه آهن چابهار ـ زاهدان شد.
آقایی با اشاره به زیرساختهای مناسب بندری و تجهیزات پیشرفته بندر چابهار اظهار داشت: میطلبد در راستای افزایش صادرات و واردات بار از طریق این بندر نیز اقدامات ویژهای انجام شود.