قابلیت بندر چابهار برای تبدیل شدن به قطب ترانزیت کالا‌های کانتینری محور شرق

لینک کوتاه: freena.ir/detail/53190
ساعت 13:23 يکشنبه 10 شهريور 1398
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از صادرات اولین محموله کالای یخچالی افغانستان از طریق بندر شهید بهشتی چابهار به هندوستان خبر داد.

به گزارش فرینا، بهروز آقایی در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: اولین محموله کالای یخچالی حامل انگور ترانزیتی افغانستان از طریق بندر شهید بهشتی چابهار به بندر ناواشیوای هندوستان صادر شد.
آقایی با بیان این که سایت اصلی کانتینر یخچالی بندر چابهار با ظرفیت ۱۵۰ دستگاه کانتینر برای تخلیه و بارگیری کالا‌های سردخانه‌ای در دست احداث است اظهار کرد: در شرایط فعلی بندر شهید بهشتی چابهار جهت نگهداری کانتینر حامل محموله‌های سردخانه‌ای به سایت یخچالی موقت مجهز شده است و امکان نگهداری ۱۶۰ دستگاه کانتینر یخچالی در این بندر وجود دارد.
وی اضافه کرد: همچنین اولین بخش از کانتینر‌های خالی جهت محموله‌های صادراتی کشور و کالا‌های ترانزیتی سایر کشور‌ها از قبیل افغانستان، با یک فروند کشتی وارد بندر شهید بهشتی چابهار شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان این که در آینده نزدیک بندر شهید بهشتی قطب صادرات و ترانزیت کالا‌های کانتینری محور شرق می‌شود گفت: موقعیت جغرافیایی ممتاز و زیرساخت‌های مناسب بندر چابهار و برقرار شدن سرویس منظم خطوط کشتیرانی کانتینری از جمله مزیت‌هایی است که مبادلات کالا‌های عمومی و یخچالی ترانزیتی از طریق این بندر را افزایش خواهد داد.
آقایی ادامه داد: همچنین تعرفه‌های رقابتی نسبت به سایر بنادر و مزیت‌هایی برای صادرات کالا‌های ایرانی یا محموله‌های ترانزیتی، به ویژه کالا‌های افغانستان به مقصد هندوستان از طریق بندر چابهار ایجاد شده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري