اپراتوری بندر شهید بهشتی چابهار رسما به هند واگذار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/49412
ساعت 12:52 دوشنبه 3 دی 1397
براساس توافقنامه موسوم به چابهار بین سه کشور ایران، هند و افغانستان امروز /دوشنبه/ با افتتاح رسمی دفتر شرکت IPGL ، اپراتوری بندر شهید بهشتی چابهار رسما به این شرکت هندی واگذار شد.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی کشور در حاشیه این نشست گفت: اپراتوری شرکت هندی در بندر چابهار به مدت یک و نیم سال موقت و پس از آن به مدت 10 سال خواهد بود.
محمد علی حسن زاده افزود: تخلیه و بارگیری، تامین تجهیزات و بازاریابی بخشی از ماموریت شرکت اپراتوری IPGL در بندر چابهار خواهد بود.
حسن زاده با اشاره به اهمیت اجرایی شدن توافقنامه موسوم به چابهار گفت: توافقنامه چابهار در مجلس سه کشور ایران، هند و افغانستان به تصویب رسیده و بخشی از قانون این کشور ها به شمار می آید.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: دفتر شرکت IPGL همزمان با نخستین نشست کمیته پیگیری اجرایی سازی موافقتنامه چابهار در محل بندر شهید بهشتی راه اندازی و افتتاح شده است تا بتواند امورات را مدیریت کند.
وی بیان کرد: توافقنامه چابهار موجب تسهیل ترانزیت کالاها بین کشورهای هند و افغانستان می شود و نقش مهمی در توسعه اقتصادی منطقه دارد.
حسن زاده تصریح کرد: به دنبال توسعه بندر چابهار و رونق تجارت و ترانزیت هستیم تا این بندر به مدل موفقی در زنجیره حمل و تامین کالاها تبدیل شود.
وی گفت: چابهار بیشترین مشوق های تعرفه خدمات بندری و دریایی را در بین بنادر منطقه دریای عمان و خلیج فارس دارد و این منطقه راهبردی بهترین نقطه برای ترانزیت و تجارت کالا بین کشورهای هند، افغانستان و سایر کشورهای منطقه بویژه کشورهای CIS است.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: انتخاب مسیر برای انتقال کالا، برنامه ریزی برای بازاریابی، چگونگی جذب تجار و سرمایه گذاران، نشان دادن فرصت و ظرفیت های موجود برای استفاده از بندر چابهار در زنجیره تامین، از مهمترین مسائل مورد بحث در نشست کمیته پیگیری اجرایی سازی موافقتنامه چابهار است.
وی افزود: تسهیل تجارت، نقش اپراتورها، گمرک و همچنین انبار کالا و تبادل اطلاعات از دیگر مباحث مطرح شده در نشست کمیته کارشناسی توافق نامه چابهار است.
به گزارش ایرنا، هیات اقتصادی و سیاسی کشورهای هند، افغانستان و ایران از قسمت های مختلف بندر شهید بهشتی، تجهیزات و فرصت های سرمایه گذاری، تجاری و ترانزیتی بندر چابهار دیدن کردند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو