رییس اندیشکده توسعه منطقه آزاد ماکو با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی ارتقای توان تخصصی مدیران و کارشناسان مراکز رشد گفت: مرکز رشد، نوآوری و شتابدهی هوشمند منطقه در حوزه علوم انسانی واسط بین تولید علم و بازار تقاضاست و وظیفه دائمی کردن فناوری سازی را برعهده دارد.
به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، علی ملکی روز بیان کرد: یکی از مهمترین برنامههای اندیشکده توسعه منطقه آزاد ماکو، تاسیس مرکز رشد نوآوری و شتابدهی هوشمند سازمان منطقه آزاد ماکو است و در راستای تاسیس این مرکز، اقدامات مختلفی صورت گرفته است.
وی افزود: این مرکز رشد در ماه های آینده راه اندازی می شود و زمینه توسعه روزافزون منطقه آزاد ماکو را موجب خواهد شد.
یکی از این اقدامات، شناسایی افراد مستعد و توانمند از بین کارمندان سازمان و تربیت و توانمندسازی آنان به منظور مدیریت های آتی است.
وی ادامه داد: در همین راستا با اتکا به تجربه بیش از 6 ماه حضور کارشناسان اندیشکده در سازمان منطقه آزاد ماکو و بحث و بررسیهای مختلف، چند نفر از کارمندان سازمان که دارای دکترای فیزیک گرایش نانو از سازمان انرژی اتمی ایران و دکترای مدیریت ورزش از دانشگاه تبریز بودند، شناسایی و برای شرکت در دوره ویژه راهی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شدند.
وی بیان کرد: در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی حضور در کارگاه با امضای دکتر مهدی کشمیری مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزرات علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سید مهدی ابطحی رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اعطا شد.
منطقه آزاد ماکو به لحاظ محدوده جغرافیایی شامل شهرستان های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در منتهی الیه شمال غرب کشور واقع است.
مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومترمربع و جمعیت آن بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1395، حدود 200 هزار نفر است.
منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور دارای 140 کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان و 130 کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.