جشنواره غذاهای سنتی روستایی منطقه آزاد ماکو برگزار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/48830
ساعت 15:21 چهارشنبه 23 آبان 1397
مدیر اجتماعی، سلامت و ورزشی سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: جشنواره غذاهای سنتی بین بانوان آشپز روستایی و شهری منطقه آزاد ماکو برگزار و از بین آنها کدبانوی سال انتخاب می‌شود و هدف از برگزاری آن نیز ایجاد شور و نشاط اجتماعی، احیای غذاهای سنتی برای توسعه گردشگری غذا و نیز ایجاد رقابت سالم بین بانوان است.


به گزارش فرینا، حسین ولی‌زاده، در این مراسم که با حضور محمدرضا رستمی معاون فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد برگزار شد به برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در منطقه آزاد ماکو افزود: در این زمینه از ۱۳۰ روستای بررسی شده برای شرکت در این جشنواره، ۱۰۰ بانوی برتر انتخاب و در فاز دوم در جشنواره غذاهای سنتی شرکت کردند.

ولی زاده گفت: در این جشنواره که ۴۵ روز انجام و مراسم اختتامیه آن عصر دیروز برگزار شد، ۹ داور، سه کارشناس، سه مربی آموزشگاه غذا و سه نفر از بانوان مسن، کدبانو و باسابقه حضور داشته و در پایان  سه نفر به عنوان نفر نخست، سه نفر به عنوان نفر دوم، سه نفر به عنوان نفر سوم و نیز دو نفر به قید قرعه انتخاب و برای آنها جوایز نفیسی اهدا شد.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره افزود: با توجه به اینکه هم اکنون توریسم غذا در دنیا برند بوده و بسیاری از مسافران به خاطر تنوع غذایی دست به سفر می‌زنند، هدف سازمان منطقه آزاد ماکو این است که گردشگران غذاهای متفاوتی را تجربه کنند.

مدیر اجتماعی، سلامت و ورزشی سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: علاوه بر آن، حفظ و احیای میراث گذشتگان و اینکه غذاهای طبیعی و سالم در سبد غذایی خانوارها گنجانده شود از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره بوده است.

ولی‌زاده تصریح کرد: در آینده‌ای نزدیک قرار است کتاب غذاهای سنتی و نحوه پخت غذاها و میزان کالری و سایر اطلاعات غذایی توسط سازمان منطقه آزاد ماکو به چاپ برسد.

وی از دور دوم برگزاری جشنواره غذاهای سنتی بانوان از آذر ماه به مدت ۴۵ روز خبر داد و گفت: این جشنواره نیز برای بانوان شهری برگزار شده و همانند جشنواره غذاهای سنتی بانوان روستایی انجام و نفرات برتر مشخص می‌شود.

مدیر اجتماعی، سلامت و ورزشی سازمان منطقه آزاد ماکو افزود: مسابقه و رقابت پایانی نیز بین بانوان آشپز روستایی و شهری برگزار و در نهایت کدبانوی سال انتخاب می‌شود و هدف از برگزاری آن نیز ایجاد شور و نشاط اجتماعی و رقابت سالم بین بانوان است.

ولی زاده گفت: در جشنواره غذاهای سنتی انواع غذاها مانند آش، دسر، دمنوش و نوشیدنی شرکت داده می‌شوند.

گالری تصاویر

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري