تقويت صنعت گردشگري با هدف افزايش سهم يك درصدي ايران از بازار بزرك گردشگري جهاني از اولويت هاي مهم دولت است.
به گزارش فرینا، حسينعلي اميري در آيين گشايش پنجمين نمايشگاه بين المللي بورس، بانك و بيمه و دهمين نمايشگاه فرصت هاي سرمايه گذاري كيش كه عصر دوشنبه ٣٠مهر در مركز همايش هاي بين المللي كيش برگزار شد با اشاره به اينكه ايجاد هشت منطقه آزاد جديد دركشور و تقويت صنعت گردشگري از جمله راهكارهاي مهم توسعه اقتصادي ایران اسلامی است افزود: تصويب طرح ايجاد هشت منطقه آزاد جديد در مجلس شوراي اسلامي كه مراحل قانون گذاري را مي گذراند گام مهمي در جهت جذب سرمايه گذاري هاي داخلي و خارجي و توسعه تجارت و فعاليت هاي اقتصادي كشور است.
حسينعلي اميري با تقدير از هوشمندي و تلاش نمايندگان مجلس در تصويب لوايح چهار گانه به ويژه ( CFT )كنوانسيون مبارزه با تامين مالي تروريسم و همچنين تشكر از اعضاي شوراي نگهبان كه زمينه حضور نمايندگان دولت براي تبيين موارد ضروري پيرامون اهميت اين لوايح را فراهم كردند اظهار داشت: تصويب اين لوايح در جهت ايجاد تسهيلات بانكي، استاندارد سازي و ارتباط با موسسات مالي و بانك هاي جهاني بسيار مهم و حياتي است.
معاون پارلماني رييس جمهور با بيان اينكه صنعت گردشگري پس از صنايع نفت و خودروسازي سومين صنعت درآمدزاي قرن حاضراست افزود: در حاليكه ايران از نظرجاذبه هاي طبيعي پنجمين و از نظر جاذبه هاي گردشگري دهمين رتبه جهاني را به خود اختصاص داده است متاسفانه در حال حاضر تنها سهمی یک درصدی از بازار پر رونق گردشگری جهان را در اختیار دارد.
وی با اشاره به اینکه برخی کشورها 30درصد از سهم گردشگری بین المللی را به خود اختصاص داده اند ابراز امیدواری کرد نگاه ویژه دولت و عزم جدی بخش خصوصی فعال در عرصه گردشگری در کنار جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی در صنعت گردشگری بتواند حرکت ما را در رسیدن به سهم بیشتری از بازار پر رونق گردشگری جهانی و رونق اقتصادی کشور شتاب بخشد.
امیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه خروج ایران از فصل هفت منشور سازمان ملل و نتیجه بخش بودن مذاکرات هسته ای از مهم ترین توفیق های دولت تدبیر و امید است تصریح کرد: برخی مشکلات اقتصادی بدلیل عوامل درون زا و ساختار اقتصادی کشور ایجاد شده و برخی مشکلات نیز ناشی از مسائل سیاسی و کنش های بین المللی در یک سال گذشته بوده است.
وی با تاکید بر اینکه گذر از شرایط فعلی و شکوفایی اقتصادی کشور به مدد حضور فعالان اقتصادی مصمم، ایده پرداز، توانمند، خلاق و سیستمی نگر در عرصه اقتصاد کشور میسر است اظهار داشت: این فعالان به مدد دانش مدیریت ریسک، هوشمندی و ذکاوت می توانند تهدید ها را به فرصت تبدیل کرده و رونق اقتصادی کشور را تضمین کنند.
حسنعلی امیری تاکیدکرد: همه ما باور داریم با همت کارآفرینان و تمامی کسانی که دغدغه آنها توسعه اقتصادی و پیشرفت همه جانبه ایران اسلامی است می توان از شرایط سخت با موفقیت گذر کرد.
وی تاکیدکرد: نظام آمورشی کشور نیز باید به گونه ای تغییر کند که خانواده ها از نگرش کارمند پروری فاصله گرفته و فرزندان کارآفرین و ایده پرداز تربیت کنند.
معاون پارلمانی رییس جمهور با اشاره به توطئه های مستمر دشمنان نظام و انقلاب به ویژه آمریکا، رژیم صهیونستی و برخی کشورها برای ضربه زدن به اقتصاد کشور گفت: اگر چه وزارت خزانه داری آمریکا به اتاق جنگ علیه ایران تبدیل شده و ترامپ با خروج یک طرف آمریکا از تعهدات بین المللی خود که نشانه سست عهدی های اوست سعی در اعمال فشارهای اقتصادی بیشتر بر کشورمان را دارد اما در نهایت تمام توطئه های آنها سبب شد تا اجماع جهانی علیه ایران از هم پاشیده شده و نگاه جامعه جهانی به ایران تغییر بسیار داشت.
امیری با بیان اینکه ایجاد شورای هماهنگی اقتصادی با ابتکار رهبر معظم انقلاب راهکاری مهم در خنثی کردن اقدامات هیات حاکمه آمریکا علیه ایران بود اظهار داشت: رییس جمهور نیز در اجرای مصوبات این شورا از جمله رسیدگی به اوضاع بانکی کشور، اشتغال و وضعیت سرمایه گذاری، بودجه و انضباط مالی، رسیدگی به اقشار آسیب پذیر جامعه، حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی، تصمیم سازی و مدیریت مسائل اساسی و چالش برانگیز اقتصادی بسیار قاطع بوده است.
وی همچنین حمایت از فعالیت بخش خصوصی و تقویت شرکت های دانش بنیان را از مهمترین مصوبات این شورا عنوان کرد وافزود: اگر چه در حال حاضر 3700 شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند اما در این عرصه ظرفیت های بسیار فراوانی نهفته است که امید می رود با فعالیت گسترده تر بخش خصوصی و جذب سرمایه گذاری های بیش تر در این زمینه شاهد رشد و شکوفایی فعالیت شرکت های دانش بنیان باشیم.
معاون پارلمانی رییس جمهور با بیان اینکه دولت به توانمندی های بخش خصوصی اعتقاد داشته و مصمم است تا با اجرای دقیق سیاست های اصل 44 قانون اساسی شرایط فعالیت بخش خصوصی را تقویت کند افزود: تمامی ارکان نظام جمهوری اسلامی نیز بر حفظ امنیت ملی، جذب سرمایه گذاری های خارجی، رفع موانع تولید، تعامل سازنده با دنیا و کم کردن اثر تحریم ها اتفاق نظر دارند.
امیری اظهار داشت: اتحاد، همدلی، انسجام و در ک مشترک مسئولان نظام و فعالان اقتصادی و بخش خصوصی از مشکلات کشور در کنار نیروی جوان، دانش فنی، موقعیت استراتژیک و ژئوپلتیکی کشور، توان موشکی و توان نظامی ایران اسلامی یکی از مهم ترینم مولفه های امنیت ملی است.
وی تصریح کرد دولت با هدف توسعه و تحکیم همکاری های اقتصادی در زمینه گسترش تعاملات بازار سرمایه، تمرکز بر راهکارهای تامین مالی پروژه ها، افزایش تولید داخلی، توسعه کار آفرینی، رشد صادرات کشور از طریق مشارکت در بازار سرمایه، توانمندسازی بخش خصوصی در مواجه با مشکلات اقتصادی، واگذاری طرح های قابل واگذاری به بخش خصوصی توسعه و تقویت مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و مدیریت فنی وحقوقی مراودات بین المللی اقدامات بسیار مهم و ارزشمندی داشته است.
معاون پارلمانی رییس جمهور در پایان با تقدیر و تشکر از دکتر انصاری لاری به خاطر میزبانی با شکوه از این همایش، ابراز امیدواری کرد برگزاری همایش فرصت های سرمایه گذاری در کیش بتواند ظرفیت ها و توانمندی های کشور را در عرصه بین المللی معرفی کرده و موجب توسعه و شکوفایی اقتصادی کشور باشد.
گفتنی است همایش و نمایشگاه بین المللی کیش اینوکس 2018 تا سوم آبان در کیش ادامه دارد.