آمادگی منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان برای جذب سرمایه‌گذار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/48302
ساعت 11:20 شنبه 21 مهر 1397
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان گفت: متقاضیانی از داخل کشور برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های آلومینا، فولاد و پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر پارسیان اعلام آمادگی کرده‌اند که در صورت اخذ مجوز محیط‌زیست می‌توانند شروع به فعالیت کنند.

به گزارش فرینا، حسن شاهرخی، با اعلام این مطلب به «دنیای اقتصاد» افزود: قبل از اجرای دوباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران، بسیاری از شرکت‌های بزرگ چینی و اروپایی برای سرمایه‌گذاری در ایران حضور یافتند، اما متاسفانه پس از خروج آمریکا از برجام و تحریم‌های یک‌جانبه این کشور علیه اقتصاد ایران، در بخش سرمایه‌گذاری خارجی با چالش مواجه شدیم.

شاهرخی گفت: اما کار سرمایه‌گذاری روی صنایع انرژی‌بر را ادامه می‌دهیم و طبق برنامه طرح جامع قرار است که در این منطقه 18 میلیون تن محصولات پتروشیمی، 4 میلیون تن فولاد، 3 میلیون تن آلومینا و 3/ 4 هزار مگاوات برق و تولید 750 هزار متر مکعب آب شیرین به‌طور روزانه تولید کنیم.

وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر پارسیان در استان هرمزگان یکی از قطب‌های توسعه درکشور است که با توجه به مولفه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی، زیست‌محیطی و جغرافیایی، امکان استقرار صنایع مختلف انرژی‌بر در آن فراهم شده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان گفت: این منطقه با دارا بودن ساحلی به وسعت 14 کیلومتر، دارای مزایایی از جمله نزدیکی به سایت گازی پارس جنوبی، دسترسی به فرودگاه بین‌المللی خلیج‌فارس، دسترسی به آب‌های آزاد، نزدیکی به سایت‌های 1 و 2 پارس و استفاده از ظرفیت‌های منابع طبیعی و انسانی استا‌های هرمزگان، بوشهر و فارس به منظور توسعه است.

شاهرخی با بیان اینکه حجم محصولات تولید شده حاصل از ذخایر هیدرو‌کربنی، بسیار بیشتر از نیاز سالانه کشور است، افزود: با توجه به دسترسی ایران به آب‌های آزاد، امکان صادرات برای سرمایه‌گذاران در این منطقه فراهم شده و مطالعه در این خصوص نیز صورت گرفته است.

وی ادامه داد: اشتغال‌زایی، جلوگیری از خام‌فروشی نفت و گاز، تکمیل زنجیره تولید محصولات پتروشیمی و فولاد، تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر، استفاده بهینه و رقابتی از ذخایر مشترک گاز ایران و قطر، رونق تولید و داخلی، رفع محرومیت از مناطق محروم سواحل جنوب کشور، رشد اقتصادی و افزایش تولید ناخالص داخلی، جذب و جهت‌دهی سرمایه به حوزه نفوذ منطقه ویژه توسعه صنایع انرژی‌بر و توسعه حمل و نقل از جمله مهم‌ترین اهداف تاسیس این منطقه ویژه اقتصادی است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان با بیان اینکه مهم‌ترین اقدامات این مجموعه اجرای عملیات اسکله صنایع فلزی به منظور تولید آلومینیوم در لامرد بود که هم‌اکنون در حال اجراست، گفت: این منطقه ویژه اقتصادی به چهار ضلع مطالعات، مجوزها، زیرساخت‌های لازم و زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری تقسیم‌بندی شده که همه این موارد یا انجام شده یا در حال انجام است.

شاهرخی با اشاره به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این منطقه ویژه افزود: در زمینه صنایع اصلی مانند تولید محصولات پتروشیمی، تولید محصولات فولادی، تولید آلومینیوم و آلومینا، ظرفیت و بستر مناسبی به منظور سرمایه‌گذاری وجود دارد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري