مسابقه طبخ غذاهای سنتی در منطقه آزاد چابهار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/48120
ساعت 16:59 سه شنبه 10 مهر 1397
مدیر امور گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار، گفت: در پنجمین روز از هفته گردشگری، شب گذشته مسابقه طبخ غذاهای سنتی با شرکت حدود ۲۰ نفر از شهروندان چابهاری در مجتمع تجاری پردیس برگزار شد.

به گزارش فرینا "طاهره شهرکی"، افزود: هدف از برگزاری چنین برنامه‌هایی معرفی بخشی از جاذبه‌های فرهنگی گردشگری اقوام ایرانی که علاوه بر درآمدزایی برای جامعه محلی باعث حفظ مواریث فرهنگی و انتقال ان به نسل‌های آتی خواهد شد.

شهرکی گفت: ضمن اینکه یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌هایی که گردشگران چابهار را به‌عنوان مقصد گردشگری انتخاب می‌کنند وجود انواع غذاها و خوراکی‌های سنتی ایست که طعم متفاوتان خاطره‌انگیزترین بخش سفر به سواحل مکران است.

وی افزود: بانوان چابهاری با طبخ انواع غذاهای سنتی مانند، بریانی، کرایی، سمبوسه، میگو و ماهی در این مسابقه شرکت کردند.

مدیرامور گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پس از اعلام داوران به برگزیدگان این مسابقه جوایزی اهداء گردید.

شهرکی افزود: در حاشیه برگزاری این مسابقه نمایشگاهی از آثار صنعتگران و هنرمندان چابهاری مانند سفال، سوزن‌دوزی، حصیربافی، سکه دوزی و... برپا گردید که با استقبال خوب مردم مواجه شد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري