مدیر امور گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار، گفت: در پنجمین روز از هفته گردشگری، شب گذشته مسابقه طبخ غذاهای سنتی با شرکت حدود ۲۰ نفر از شهروندان چابهاری در مجتمع تجاری پردیس برگزار شد.
به گزارش فرینا "طاهره شهرکی"، افزود: هدف از برگزاری چنین برنامههایی معرفی بخشی از جاذبههای فرهنگی گردشگری اقوام ایرانی که علاوه بر درآمدزایی برای جامعه محلی باعث حفظ مواریث فرهنگی و انتقال ان به نسلهای آتی خواهد شد.
شهرکی گفت: ضمن اینکه یکی از مهمترین مؤلفههایی که گردشگران چابهار را بهعنوان مقصد گردشگری انتخاب میکنند وجود انواع غذاها و خوراکیهای سنتی ایست که طعم متفاوتان خاطرهانگیزترین بخش سفر به سواحل مکران است.
وی افزود: بانوان چابهاری با طبخ انواع غذاهای سنتی مانند، بریانی، کرایی، سمبوسه، میگو و ماهی در این مسابقه شرکت کردند.
مدیرامور گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پس از اعلام داوران به برگزیدگان این مسابقه جوایزی اهداء گردید.
شهرکی افزود: در حاشیه برگزاری این مسابقه نمایشگاهی از آثار صنعتگران و هنرمندان چابهاری مانند سفال، سوزندوزی، حصیربافی، سکه دوزی و... برپا گردید که با استقبال خوب مردم مواجه شد.