مسابقه طبخ غذاهای سنتی در منطقه آزاد چابهار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/48120
ساعت 16:59 سه شنبه 10 مهر 1397
مدیر امور گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار، گفت: در پنجمین روز از هفته گردشگری، شب گذشته مسابقه طبخ غذاهای سنتی با شرکت حدود ۲۰ نفر از شهروندان چابهاری در مجتمع تجاری پردیس برگزار شد.

به گزارش فرینا "طاهره شهرکی"، افزود: هدف از برگزاری چنین برنامه‌هایی معرفی بخشی از جاذبه‌های فرهنگی گردشگری اقوام ایرانی که علاوه بر درآمدزایی برای جامعه محلی باعث حفظ مواریث فرهنگی و انتقال ان به نسل‌های آتی خواهد شد.

شهرکی گفت: ضمن اینکه یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌هایی که گردشگران چابهار را به‌عنوان مقصد گردشگری انتخاب می‌کنند وجود انواع غذاها و خوراکی‌های سنتی ایست که طعم متفاوتان خاطره‌انگیزترین بخش سفر به سواحل مکران است.

وی افزود: بانوان چابهاری با طبخ انواع غذاهای سنتی مانند، بریانی، کرایی، سمبوسه، میگو و ماهی در این مسابقه شرکت کردند.

مدیرامور گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پس از اعلام داوران به برگزیدگان این مسابقه جوایزی اهداء گردید.

شهرکی افزود: در حاشیه برگزاری این مسابقه نمایشگاهی از آثار صنعتگران و هنرمندان چابهاری مانند سفال، سوزن‌دوزی، حصیربافی، سکه دوزی و... برپا گردید که با استقبال خوب مردم مواجه شد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

بازدید هیئت اقتصادی روسیه از منطقه آزاد انزلی و بندر کاسپینن
لزوم فراهم‌سازی امکان استفاده منطقه آزاد ارس از سامانه‌های برخط وزارت صمت
ارس بستر تولید صادرات‌محور و سرمایه‌گذاری امن است
بازدید بیش از 173 هزار نفر از ژئوسایت‌های ژئوپارک جهانی قشم
شاخص‌های آماری مناطق آزاد در هشت‌ماهه 1404 منتشر شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی