نقش روستاییان و عشایر سیستان و بلوچستان در تقویت اقتصاد و توسعه جوامع محلی منطقه آزاد چابهار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47384
ساعت 12:45 چهارشنبه 24 مرداد 1397
جشنواره مونسون و نخستین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر استان سیستان و بلوچستان با محوریت گردشگری، صنایع‌دستی، موسیقی سنتی، غذا و لباس محلی، سوغات و هدایا، شب گذشته با حضور ۱۹ شهرستان استان در منطقه آزاد چابهار آغاز به کارکرد و تا ۲۶ مردادماه جاری به مدت ۵ روز ادامه خواهد داشت.

به گزارش فرینا، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در آیین گشایش این جشنواره و نمایشگاه که با حضور جمعی از مقامات و شخصیت‌های استانی و محلی برگزار شد، گفت: روستائیان و عشایر سیستان و بلوچستان ثروت و عزت ایران هستند و امروز ما افتخار پیدا کردیم، زمینهٔ حضورشان را فراهم کنیم تا ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند.

عبدالرحیم کردی افزود: روستائیان و عشایر استان سرمایه‌های ارزشمند، مرزبانان و نگهبانان ناموس و افتخار ملت ایران هستند.

کردی گفت: روستائیان و عشایر سیستان و بلوچستان می‌توانند در دو راهبرد تقویت اقتصاد و توسعه جوامع محلی از پنج راهبرد اصلی ترسیم‌شده برای منطقه آزاد چابهار، به‌صورت همسو و برنامه‌ریزی‌شده نقش‌آفرینی کنند.

وی با اشاره به اینکه گردشگری با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود یکی از صنایع مهم و منبع درآمد و ثروت استان است، افزود: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم در منطقه در سال ۹۷ از این صنعت می‌توان در جهت اشتغال‌زایی جوانان بهره‌گیری کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: منطقه آزاد چابهار با تقویت اقتصاد می‌تواند ضمن معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های روستاییان و عشایر زمینه‌ساز حضور آنان در بازارهای محلی، منطقه‌ای و بین‌المللی در بخش‌های مختلف باشد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان چابهار در این مراسم، گفت: سیستان و بلوچستان مدخل تاریخ کشور بوده و افتخارات زیادی داشته است.

غلامرضا مجیدی افزود: تنوع و تکثر همواره یکی از شاخص‌های بسیار ارزشمند و ره‌آورد اقتصاد استان در سطح کشور بوده که مظهر ملیت ما است.

مجیدی گفت: با معرفی صنایع‌دستی استان سیستان و بلوچستان به‌عنوان یکی از بهترین‌های ایران می‌توانیم در عرضه آن در راستای اقتصاد مقاومتی به‌خوبی عمل کنیم.

آرش جمالزهی مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سیستان و بلوچستان طی سخنانی از بانیان و برگزارکنندگان این جشنواره و نمایشگاه به‌ویژه سازمان منطقه آزاد چابهار، تشکر و قدردانی کرد و افزود: در پایان این نمایشگاه پس از ارزیابی ۱۹ شهرستان طبق شاخص‌های مختلف سه شهرستان استان به نمایشگاه گردشگری در کشور عمان اعزام خواهند شد.

محمد اکبر چاکرزهی معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار نیز ضمن خیرمقدم به شرکت‌کنندگان شمه‌ای از چگونگی روند برگزاری این جشنواره و برپایی نمایشگاه گزارشی مبسوط ارائه نمود.

در نخستین شب از برگزاری جشنواره و نمایشگاه این رویداد مهم فرهنگی، هنری و اجتماعی مورد استقبال چشمگیر شرکت‌کنندگان و شهروندان چابهاری قرار گرفت.

شایان‌ذکر است در طول برگزاری این جشنواره، شب‌های فرهنگی ۱۹ شهرستان استان سیستان و بلوچستان با اجرای موسیقی سنتی و آیین‌های بومی و محلی در حاشیه این نمایشگاه همه‌روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۴ برگزارمی شود.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو