نظارت کارشناسان بهداشت در کیش در ماه مبارک رمضان

لینک کوتاه: freena.ir/detail/46331
ساعت 14:21 دوشنبه 31 ارديبهشت 1397
نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش بر مراکز عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان افزایش یافت.

به گزارش فرینا، با توجه به گرمای هوا و قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان با هدف حفظ سلامت روزه داران، کارشناسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش ضمن بازدید از تمامی مساجد و حسینیه ها در خصوص موارد بهداشتی به دست اندرکاران پذیرایی از روزه داران آموزش های لازم را ارائه می کنند.
به گفته خلیل علیرضایی زاده کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش علاوه بر نظارت بر تمامی مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، بازدید از اماکن حساس مانند کارگاه های تولید زولبیا و بامیه و انواع شیرینی پزی ها، رستوران ها، طباخی ها و عرضه کنندگان حلیم، آش و غذاهای ویژه ماه مبارک رمضان از دیگر اقدامات کارشناسان مرکز توسعه سلامت است.
گفتنی است، شهروندان جزیره کیش می توانند برای طرح سئوالات، شکایات، نظرات و پیشنهادات خود از طریق سامانه 190و شماره تلفن 44423311 با مرکز توسعه سلامت کیش ارتباط برقرار کنند.

شناسه خبری: 46331

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو