نظارت کارشناسان بهداشت در کیش در ماه مبارک رمضان

لینک کوتاه: freena.ir/detail/46331
ساعت 14:21 دوشنبه 31 ارديبهشت 1397
نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش بر مراکز عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان افزایش یافت.

به گزارش فرینا، با توجه به گرمای هوا و قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان با هدف حفظ سلامت روزه داران، کارشناسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش ضمن بازدید از تمامی مساجد و حسینیه ها در خصوص موارد بهداشتی به دست اندرکاران پذیرایی از روزه داران آموزش های لازم را ارائه می کنند.
به گفته خلیل علیرضایی زاده کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش علاوه بر نظارت بر تمامی مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، بازدید از اماکن حساس مانند کارگاه های تولید زولبیا و بامیه و انواع شیرینی پزی ها، رستوران ها، طباخی ها و عرضه کنندگان حلیم، آش و غذاهای ویژه ماه مبارک رمضان از دیگر اقدامات کارشناسان مرکز توسعه سلامت است.
گفتنی است، شهروندان جزیره کیش می توانند برای طرح سئوالات، شکایات، نظرات و پیشنهادات خود از طریق سامانه 190و شماره تلفن 44423311 با مرکز توسعه سلامت کیش ارتباط برقرار کنند.

شناسه خبری: 46331

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري