کشتی گندم هندوستان وارد چابهار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/45818
ساعت 12:37 پنج‌شنبه 16 فروردين 1397
معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: هفتمین کشتی گندم ترانزیتی با نام ‘ آرزو ‘ حامل 600 دستگاه کانتینر 20 فوت از هندوستان به مقصد افغانستان وارد بندر چابهار شد.

به گزارش فرینا، حسین شهدادی اظهار کرد: چهار هزار و 200 دستگاه کانتینر از محموله گندم ترانزیتی اهداییهندوستان به افغانستان از سال گذشته تاکنون وارد بندر چابهار شده است.
وی افزود: نخستین محموله ترانزیتی گندم اهدایی هندوستان به افغانستان شامل 640 دستگاه کانتینر به میزان 15 هزار تن، هفتم آبان 96از بندر ‘کاندلای’ هندوستان به مقصد چابهار بارگیری و وارد این بندر شد.
وی گفت: 110 هزار تن گندم اهدایی هندوستان در مجموع از راه بندر شهید بهشتی چابهار انتقال پیدا می کند که قرار است با بیش از پنج هزاردستگاه کامیون به افغانستان حمل شود.
معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: تردد این کامیون ها علاوه بر ایجاد اشتغال سبب رونق مجتمع های خدمات رفاهی طول مسیر چابهار- ایرانشهر- خاش- زاهدان- میلک هیرمند نیز میشود.
چابهار یکی از بهترین، به صرفه ترین و کم هزینه ترین مسیرها برای انتقال و ترانزیت کالاهای افغانستان به کشورهای مختلف دنیا است.
شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهرکنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان ودر فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر چابهارو نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، شش دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري