تاکید راستاد بر توسعه و اشتغالزایی ساکنان بنادر در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/44737
ساعت 19:40 يکشنبه 3 دی 1396
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بر ایفای مسئولیت اجتماعی سازمان بنادر تاکید کرد و گفت: توسعه و اشتغالزایی در بنادر و بهبود شرایط معیشتی بندرنشینان در همین راستا قرار دارند.

به گزارش فرینا، محمد راستاد در نشست شورای مدیران این سازمان افزود: خوشبختانه جمهوری اسلامی از حیث جایگاه فنی، در سازمان بین المللی دریانوردی وضعیت مطلوبی دارد و باید تلاش کنیم تا این جایگاه را ارتقا دهیم.

راستاد با اشاره به برخی مسائل سیاسی در این سازمان گفت: با وجود اثرگذاری این جریانات در رویکرد IMO ما نباید متوقف این موانع باشیم و با تلاش به دنبال بهبود شرایط هستیم.

 

 سازمان بنادر؛ سفیر ایران در سازمان بین المللی دریانوردی

وی افزود: در حال حاضر جمهوری اسلامی، عضو ناظر سازمان بین المللی دریانوردی بوده و از بسیاری اعضا فعال تر و موثرتر است و ساختار حقوقی IMO فعالیت های سازمان بنادر دریانوردی را به عنوان نماینده جمهوری اسلامی محدود نکرده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ضرورت همکاری همه معاونت ها در این زمینه گفت: باید تلاش کنیم در جلسات مختلف IMO از مجامع اصلی و فرعی تا شورا حضور موثری از حیث کمی و کیفی داشته باشیم و با برنامه منسجم و موضع مشخص و قدرتمند، منافع کشور را به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران دنبال کنیم.

راستاد در خصوص مسئولیت اجتماعی نیز افزود: سازمان بنادر و دریانوردی در این زمینه فعالیت های خوبی داشته و در سال ۹۱ کتابی با این محتوا تدوین شده و مدیران و بدنه سازمان به اهمیت مسئولیت های اجتماعی واقف هستند.

وی با تشریح سرمایه گذاری های کلان صورت گرفته در نوار ساحلی کشور نیز گفت: این سرمایه گذاری ها باعث ایجاد ظرفیت های گوناگون، توسعه حمل و نقل، اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم و فعالیت های جانبی شده است که باعث تغییر وضعیت ساکنان بومی خواهد بود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر ضرورت تدوین سند مسئولیت اجتماعی این سازمان افزود: لازم است همه فعالیت ها در این حوزه سند محور و مدون باشد و در تمام امور و بخش ها، مسئولیت های اجتماعی سازمان بنادر لحاظ گردد.

 

تکیه بنادر بزرگ جهان بر مزایایی پیرامونی

راستاد با اشاره به تراکم کم جمعیتی در بنادر کشور و ضرورت اصلاح آن ادامه داد: بنادر بزرگ جهان در کنار مزایای درونی، در پیرامون نیز زمینه و پتانسیل های مناسبی برای جذب بار ایجاد کرده اند و در این بخش نیاز به برنامه ریزی و سرمایه گذاری داریم.

 

انتقال صنایع به بنادر؛ زمینه ساز توسعه منطقه و کشور

 معاون وزیر راه و شهرسازی با تشریح ظرفیت بنادر در جذب صنایع و کاهش هزینه ها گفت: انتقال صنایع آلاینده و هزینه بر به مناطق ساحلی، ضمن رشد و توسعه بنادر و در مرحله بعد اقتصاد کشور، زمینه کاهش هزینه لجستیک و کمک به معیشت مردم منطقه را فراهم می کند که اقدامی در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی سازمان بنادر و  دریانوردی است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در پایان با اشاره به امضای ۱۳ تفاهم نامه همکاری در روز حمل و نقل با حضور وزیر راه و شهرسازی افزود: سازمان بنادر و دریانوردی به دنبال تبدیل این تفاهم نامه ها به قرارداد و اجرایی شدن آن ها است. از جمله تفاهم نامه با شرکت مادرتخصصی عمران و بهسازی شهری ایران که کمک شایانی به ایفای نقش سازمان در آبادانی مناطق بندری خواهد کرد.

 

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو