مدیر بازرگانی سازمان منطقه آزاد چابهار، برگزاری نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران را در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اجرایی نمودن اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
به گزارش فرینا به نقل از ایران اکسپو، علی رجبی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اجرای نمودن اهداف اقتصاد مقاومتی گفت: هرحرکتی مانند برگزاری ایران اکسپو که بتواند در راستای افزایش تولید، ایجاد اشتغال و توسعه صادرات به ویژه صادرات غیرنفتی انجام شود، کمک بزرگی به اقتصاد کشور و کاهش خروج ارز از کشور و توسعه GPD با تولید ناخالص ملی خواهد بود.
رجبی معتقد است یکی از روش های بازاریابی و شناساندن کالاهای صادراتی هر کشور، برگزاری نمایشگاه صادرات محور بوده که مطمئناً در این رویدادها از بخش خصوصی و دست اندرکاران اقتصادی کشورها دعوت بعمل می آید تا با حضور مستقیم از تولید محصولات ایرانی بازدیدکنند که این موضوع باعث خواهد شد هزینه تمام شده کالا کاهش و امکان رقابت در بازارهای جهانی افزایش یابد و مطمئناً با افزایش تولید، کالاهای تولیدی راه خود را به بازهای جهانی از طریق اینگونه رویدادها می یابند.
مدیر بازرگانی منطقه آزاد چابهار عنوان کرد : شرکتهایی می توانند در زمینه تولید موفق باشند که علاوه بر مطالعه بازارهای داخلی ، نیم نگاهی نیز به بازارهای خارجی در اقصی نقاط جهان داشته باشند تا بتوانند در کشورهای دیگر و با حضور رقبای جهانی محصول خود را عرضه نمایند و این امر میسر نخواهد شد مگر اینکه سرمایه گذاران خارجی در نمایشگاه ها و همایش های داخلی شرکت و توانمندی های بخش خصوصی در کشور را مستقیماً مورد ارزیابی قرار دهند.
رجبی یکی از اهداف مناطق آزاد را حضور در بازار های جهانی عنوان کرد و گفت: حضور در بازار های جهانی به منظور شناسایی قابلیت ها و برنامه های سازمان می باشد که در این راستا با اتاق های بازرگانی ، انجمن ها و بخش خصوصی جلسات مختلفی برگزار شده و نتیجه آن برگزاری چندین نمایشگاه در منطقه آزاد و حضور در نمایشگاه های مختلف در داخل و کشورهای هدف بوده و حضور سازمان در این نمایشگاه ها باعث جذب و جلب سایر موسسات و بخش هایی که در نظر دارند تجارت خود را از طریق مناطق آزاد توسعه دهند بوده است.
وی با اشاره به موقعیت راهبردی چابهار در کنار آب راههای بین المللی، گفت: چابهارتنها بندر تجاری ایران در خارج از تنگه هرمز می باشد که به خطوط بین الملل کشتیرانی هم نزدیک است و نقطه اتصال کریدور شرق ایران به آبهای آزاد به شمار می رود.
رجبی افزود: چابهار نزدیکترین بندر به بازارهای آسیای میانه و افغانستان بوده که دسترسی آسان به سوختهای فسیلی، مصالح ساختمانی و مواد معدنی گوناگون در شرق ایران دارد.
مدیر بازرگانی سازمان منطقه آزاد چابهار، حمل و نقل هوایی، جاده ای، دریایی، تسهیلات فروش و اجاره بلند مدت برای سرمایه گذاران خارجی و واقع شدن در امنترین و نزدیکترین مسیر به بازارهای جهانی و دسترسی بلافصل از دریاهای آزاد به سرزمین اصلی ایران و نزدیکی به بزرگترین منابع انرژی جهان در خلیج فارس را از ویژگی های مهم دیگر این منطقه عنوان کرد.
وی با بیان حمایت دولت تدبیر و امید از منطقه آزاد چابهار گفت : ایجاد اشتغال در منطقه آزاد چابهار از طریق تاسیس قطب سوم پتروشیمی در منطقه آزاد چابهار و بهره برداری چند فاز آن در سال 98 ، ایجاد قطب سوم خودرو سازی و احداث کارخانه فولاد مکران در منطقه آزاد چابهار ( که در سال 98 به بهره برداری خواهد رسید) انجام می شود.
رجبی در پایان گفت : منطقه آزاد چابهار در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص اقتصاد مقاومتی اقداماتی همچون: برگزاری نمایشگاه های صادرات محور، تشکیل جلسه با مسئولین کشوری و ارائه مزیت های منطقه به منظور توسعه صادرات ، حضور در همایشهای بین المللی در داخل و خارج از کشور، دعوت از تجار و سرمایه گذاران برای بازدید از امکانات و تسهیلات منطقه آزاد به منظور توسعه و صادرات را انجام داده است.